• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

29.02.2020

08:39

(FOTO) LUNIN POSLEDNJI DAN NA SLOBODI! Evo gde je Đoganijeva išla pred ULAZAK U ZADRUGU!

Rijaliti

(FOTO) LUNIN POSLEDNJI DAN NA SLOBODI! Evo gde je Đoganijeva išla pred ULAZAK U ZADRUGU!

Podeli vest

Luna Đogani je poslednje sate pred ulazak u "Zadrugu 3" iskoristila da snimi spot, druži sa s prijateljima, uživa u brzoj hrani i održi još jedan nastup! Ekipa Informera je 24 sata u stopu pratila rijaliti zvezdu

Ne gubi vreme

Častila ih
Luna nije dozvolila saradnicima da joj plate račun, već ih je sve častila

Luna je u četvrtak krenula u akciju još dok nije svanulo, kako bi stigla da završi sve šta je planirala. Ona je u trenerci svojim kolima krenula u Altinu, gde je punih sedam sati snimala spot za pesmu "Telenovela". Potom je sa kesama u rukama otrčala u auto i uputila se ka centru Beograda. Dok je vozila, sve vreme je pričala sa nekim mobilnim telefonom!

Parkirala se na Terazijama, a telefon nije ispuštala! Neko ju je očigledno iznervirao s obzirom na to da je nastavila da priča mobilnim i šetala je ukrug kao lav u kavezu. Potom je sa društvom otišla u Muzej selfija, a pratiocima na Instagramu je pokazala kako se tamo provodi.

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

LUNA U NEDELJU ULAZI U ZADRUGU! Rasturiće VEZU Jelene i Marka, a evo KOLIKO PARA će dobiti za ovaj HAOS! Ovo je njen TAJNI PLAN!

Foto: Insajder/Marko Đoković

Posle pola sata zatekli smo je kako je s frizerom, šminkerom i igračicama krenula u potragu za restoranom brze hrane. Odlučila se za meksički restoran u centru prestonice. Luna nije dozvolila saradnicima da joj plate račun, već je izvadila novčanik i sve ih častila. I tek kad se najela, vratio joj se osmeh na lice! Potom se uputila ka beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i odletela za Švajcarsku. Kako smo saznali, rijaliti zvezda nije želela da otkaže nastup koji je zakazala pre nego što se s čelnicima Pinka dogovorila o povratku u "Zadrugu".

Spakovala se ranije

Pošto je znala da zbog snimanja spota i nastupa neće imati vremena da se spremi za rijaliti, Luna je kofere spakovala još pre nekoliko dana. Ona se po povratku iz Švajcarske uputila u Šimanovce, a gledaoci će je svakodnevno gledati već od nedelje uveče. Kako je Informer prvi pisao, Luna je prihvatila ponudu da uđe u "Zadrugu 3" za honorar od 100.000 evra. Ona će u rijalitiju provesti četiri meseca, do samog finala, ali se neće boriti za glavnu nagradu.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Lunin život kao španska serija

Luna očigledno ne odustaje od muzičke karijere! Ona je sa MC Jankom snimila spot za pesmu "Telenovela", koji će objaviti dok je u "Zadruzi".

- Njen život je kao španska serija! Jedva čekam da ljudi čuju pesmu, siguran sam da će im se svideti. Luna možda nije najbolji vokal u Srbiji, ali 60 odsto estrade ne zna da peva, pa su zvezde, ali njih niko ne dira. Samo im je Luna trn u oku, samo nju prozivaju! - kaže Janko.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mina

pre 4 godine

kada bude priznala sebi i drugima svoju gresku javno se izvinila kiji za zavodjenje i otimanje tada jos zakonitog muza e onda je niko vise nece napadati a do tada i treba da je urnisu

Ivana

pre 4 godine

Mene blam kada ovo procitam!!!Pa da l ste vi normalni????Devojka je platila sve sto je uradila,Sloba je taj koji se zaljubio pa nije hteo u pocetku da je pusti od sebe...kad se zavrsila Z1 ta ista Kija je oprala svog muza jer su tajno bili zajedno,ali nije im uspelo jer nema vise te emocije sa Slobine strane.Skini te se vise devojci sa grbace...Luna voli Marka,Sliba voli Jelenu,jos Kija da zavoli nekog i tad se nadam da cete prestati da je smarate vise...joj bolesti.

Ivana

pre 4 godine

E Lunci uspeo je Mitrovic da izmanipulise tobom...sta ces tamo gde si se lose osecala???

MladenBg

pre 4 godine

Ljuljeta se u Zadruzi najbolje osecala, bila je glavna, namestili su joj nagradu, dobila je lovu i ideju da je ona neka velika zvezda. Kada se suocis sa realnoscu vidis da nije tako, zato pravac Zadruga da zaradis pare, uzjases serpu i ponovo dobijes ideju za neku novu profesiju. Zadruga je Meka za cergu Djogaj! Ubacite jos mama Razu pa da budu kompletni.

Nevena

pre 4 godine

Volela bih da udje i da onu manipupativnu ku.... p..ikvaku postavi gde joj je mesto i da joj saspe u lice sta je savetovala Tomovica kako da joj unisti oca, sta je ogovarala nju i sta je pricala sa Natasom o Marku... Imate jednu greskicu, nije Svajcarska vec Svedska.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija