• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2020

12:35

PAKAO U PAROVIMA! Fizički obračun u ranim jutarnjim satima jedva sprečen: Izbegle diskvalifikovikaciju OVAKO!

Rijaliti

PAKAO U PAROVIMA! Fizički obračun u ranim jutarnjim satima jedva sprečen: Izbegle diskvalifikovikaciju OVAKO!

Podeli vest

Haos od ranog jutra!

U ranim jutarnjim satima Naida i Kiki su došle u sukob zbog pitanja koja postavljaju gledaoci. Sukob je inicirala Kiki koja je prišla dok je Ivanija odgovarala na pitanje.

KIKI IZ PAROVA IDE NA OPERACIJU! Jedan poznati strani političar ga finansira, DOJADILO MU DA IMA STOMAK KAO BALON, želi novi izgled! (FOTO)

- Pošto si ljubomorna, ja sam namerno došla da slušam šta ćeš reći - Rekla je Kiki.

Foto: printscreen happy tv

- Je li pitanje za tebe? Je li za tebe? - upitala je već besna Ivanija.

SLAĐA PETRUŠIĆ DVE GODINE NEĆE SMETI DA PRIĐE MARIĆU! Odslužiće OVOLIKU kaznu jer je pretila UREDNIKU HEPI TELEVIZIJE!

Naida je prokomentarisala da je Kiki ljubomorna što performanse Ivanija više ne izvdi sa njom, već sa drugima. Kiki je potkačila i Milojka, vređajući ga na račun njegovih godina.

Foto: Printscreen You Tube

Kako Kiki nije htela da se pomeri od Naide, a jela je pa su joj usta bila puna hrane, što je dodatno iziritiralo Naidu, došlo je svađe njih dve. Naida je nekoliko puta pokušavala da odgurne Kiki, kako bi je sklonila. Sve se okončalo bez fizičkog kontakta, zadržavajući se na uvredama.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija