• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

10:01

POD OVIM USLOVIMA ĆE BORAVITI U ZADRUZI! Luna Đogani ima POSEBAN DOGOVOR sa produkcijom - evo šta on podrazumeva!

Rijaliti

POD OVIM USLOVIMA ĆE BORAVITI U ZADRUZI! Luna Đogani ima POSEBAN DOGOVOR sa produkcijom - evo šta on podrazumeva!

Podeli vest

Sada je sve jasno!

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani, sinoć je ponovo ušla u "Zadrugu", na iznenađenje mnogih.

MALO PRE ULASKA U ZADRUGU! Luna je poslednje sate provela sa OVIM PEVAČEM - isplivala FOTKA, evo šta su RADILI (FOTO)
PROCURIO SNIMAK IZ APARTMANA! Uhvaćena Miljana kako STAVLJA OVO U MEĐUNOŽJE - Marija HISTERIŠE, odmah počelo RVANJE (VIDEO)

Đoganijeva je priznala da gotovo niko nije znao da će ponovo biti član ovog rijalitija, a kada je ušla u Belu kuću, Veliki šef je saopštio pod kojim uslovima će biti tu.

Foto: printscreen/tvpink

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da se Luna upravo uselila u Belu kuću, želimo da vas obavestimo o sledećem. Luna se u ovoj sezoni nećete takmičiti za nagradu, jer je u prethodnoj sezoni osvojila prvo mesto - pročitala je vođa Nataša Radan pismo Velikog šefa i verujemo olakšala mnogima jer svi dobro znaju koliku podršku ona ima napolju.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peki12087

pre 4 godine

Sad ce hejteri da crknu sto je usla,a tek sto ce da izadje sa punim dzepovima,tek ce sad da je hejtuju...ne bih da sam u njenoj kozi.

Max

pre 4 godine

Ja mislim da skracena pise sa hiljadu lazni profila samo da bi je popljuvala hahahaha

Nea

pre 4 godine

I sad ce naravno cijelo to vrijeme prelezati kao i u prethodna 2. I izaci sa novcem koji samo jos moze sanjati. Jer o pjevackoj karijeri moze da "pjeva"! Neka, jadna, sta ces!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija