• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Puls Online

02.03.2020

14:57

SLOBA SPOPADAO MALOLETNICU! Isplivale NEUMESNE PORUKE - IMAŠ LEPU G*ZU... Na tome se NIJE ZAVRŠILO! Merkao je na snimanju i...

Rijaliti

SLOBA SPOPADAO MALOLETNICU! Isplivale NEUMESNE PORUKE - IMAŠ LEPU G*ZU... Na tome se NIJE ZAVRŠILO! Merkao je na snimanju i...

Podeli vest

Izašlo u javnost tek sada

Pevač Sloba Radanović otpočeo je vezu sa blogerkom i pevačicom Lunom Đogani tokom prve sezone rijaliti programa "Zadruga", iako je tada bio oženjen sa Kristinom Kijom Kockar, koja je nakon njegovog javnog priznanja ušla u "Imaginarijum" i suočila se sa njim.

Kako je vreme odmicalo, krenulo je da se šuška da Radanović nije svoju suprugu prevario samo sa Lunom, već da su postojale još neke devojke koje su mu zapale za oko dok je bio zauzet.

Foto: printscreen

Tako su tada u javnost isplivale i poruke u kojima je Sloba hvalio telo svoje koleginice iz "Pinkovih Zvezda", Lejle Zahirović, koja je tada bila maloletna.

Njena menadžerka tada se oglasila u programu uživo telefonskim pozivom i rekla sledeće:

- Gospodin Slobodan je izostavio bitan detalj, da je Lejla tada bila maloletna i dolazila je u pratnji roditelja. On je pisao degutantne stvari. Lejla radi u jednoj diskoteci, nema potrebe da traži bilo kakvu slavu preko njega... Njoj je jednostavno bilo žao Kije i zato nije objavila poruke. Lejla nije htela ništa, i na tome se to završilo. Ali on je upućivao poruke "imaš lepu guzu" jednoj maloletnici, što je vrlo degutantno - izjavila je Lejlina menadžerka i dodala:

- On je koristio svaku situaciju i u studiju tokom takmičenja. To je trajalo, ali Lejla je to odbijala. Njoj je žao Kristine kao žene, saoseća se sa njom i Kristina ima veliku podršku odavde - dodala je Lejlina menadžerka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????????ć Official® (@lejlazahirovic__) on Oct 6, 2019 at 11:09am PDT

- Lejla je ćutala o porukama samo zato što joj je žao Kristine - ponovila je menadžerka, a na pitanje da li je Lejla imala priliku da upozna Kiju rekla je:

- Koliko sam upućena, Kristina je uvek dolazila da bodri svog muža, tako da su svi znali da ona postoji. Nisu nikad razgovarale, ali je znala za nju - završila je voditeljka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija