Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

03.03.2020

19:40

PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI! Optužen je za pokušaj UBISTVA, već je imao S*KS pred kamerama, a sada se VRAĆA!

Rijaliti

PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI! Optužen je za pokušaj UBISTVA, već je imao S*KS pred kamerama, a sada se VRAĆA!

Podeli vest

Haos zagarantovan

Benjamin Spahović (22) u zatvoru je potpisao ugovor s produkcijom Hepi TV i on će sasvim izvesno biti učesnik osme sezone "Parova".

Problematični Sarajlija izgleda je shvatio da mu je mnogo bolje da bude zatvoren na televiziji i tako zarađuje pare, jer čim se dočepa slobode, on upadne u probleme i završi iza rešetaka. Tako je bilo posle izlaska iz sedme sezone "Parova", kad je posle nekoliko meseci uhapšen tokom pljačke pumpe. Još je u pritvoru zbog tog krivičnog dela, ali uskoro će na slobodu, gde će čekati početak suđenja. Produkcija "srećne TV" kontaktirala je s Benjaminom i ponudila mu da bude zvezda "Parova 8" i on je to oduševljeno prihvatio.

HEPI TELEVIZIJA SMISLILA NOVI RIJALITI! Vraćaju se Ružica Veljković i Gastoz, ALI TO NIJE SVE - SLEDI ŠOK, OTKRILI DATUM POČETKA!

- Do kraja avgusta on će izaći iz zatvora i neme prepreka da uđe u naš rijaliti. U sedmoj sezoni on je bio vrlo zanimljiv, čega se sigurno sećaju naši gledaoci, pa smo zato odlučili da mu damo još jednu šansu. Benjamin nam nije tražio veliki honorar, njemu pare nisu važne jer je njegova porodica imućna, on želi da se pokaže u drugom svetlu i samo to mu je motiv za učešće - rekao je naš izvor.

Foto: printscreen

Spahović je, podsetimo, u martu ove godine uhapšen zajedno sa izvesnim Nedimom Hasićem jer su opljačkali benzinsku pumpu u Vogošći.

- Policijska potera okončana je u Sarajevu na području opštine Centar hapšenjem dve osobe koje su nešto ranije počinile krivično delo razbojništvo opljačkavši benzinsku pumpu u Vogošći. Jedan od njih dvojice je momak koji je pre nekoliko meseci napustio "Parove 7", Benjamin Spahović. Tokom potere razbojnici su se autom zabili u policijsko vozilo. Oni su se nakon pljačke u Vogošci dali u beg, a potera je okončana na Kovačićima, kod OHR, gde je saobraćaj bio blokiran - saopštila je tada sarajevska policija.

Ovo nije jedini zločin koji je Benjamin počinio. Još kao maloletnik je optužen da je pokušao da ubije četiri mladića, zbog čega je proveo dve i po godine u zatvoru u Zenici. I u "Parovima" je pokazao problematično ponašanje, često se tukao sa ostalim muškarcima, a poznat je i incident kad je pištoljem pretio novinarki Kurira tokom programa.

Foto: printscreen parovi

Oborio rekord Imao se*s sa četiri devojke u Parovima!

Benjamim je poznat i kao kao momak koji je u "Parovima" za kratko vreme uspeo da zavede nekoliko devojaka, s kojima je imao se*s pred kamerama.

Foto: printscreen

Prvo je bio sa Ilijanom Vagić, pa je nju ostavio i smuvao se sa Ivom, a se*s je imao i s Milicom Štavljanin i sa Izabelom Anderson. Zanimljivo je to što je Spahović tada bio oženjen Aleksandrom Spahović, s kojom ima ćerku, ali ga je ona ostavila nakon brojnih neverstava pred kamerama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija