• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

04.03.2020

09:56

ANABELA NAZIVA LUNU ŠIPTARKOM - Ista si ciganka kao tvoj OTAC! Ermina iznela ŠOK TVRDNJE - zato ju je ostavila i živela sa Gagijem

Rijaliti

ANABELA NAZIVA LUNU ŠIPTARKOM - Ista si ciganka kao tvoj OTAC! Ermina iznela ŠOK TVRDNJE - zato ju je ostavila i živela sa Gagijem

Podeli vest

Učesnica "Zadruge" Ermina Pašović tvrdi da je Anabela Atijas vređala svoju ćerku Lunu Đogani na nacionalnoj osnovi! Ermina je ispričala kako je bivša pevačica grupe "Fanki dži" govorila rođenom detetu da je 'Šiptarka i Ciganka' i upoređivala je sa ocem Gagijem Đoganijem

Sukob majke i ćerke počeo je posle druge sezone "Zadruge" jer Anabela nikako nije mogla da prihvati Luninu vezu sa Markom Miljkovićem.

Napustile dom
Lunu i njenu mlađu sestru Ninu povredile su Anabeline reči, pa su zato neko vreme živele sa ocem

Ermina Pašović

- Kad je Luna prošli put izašla iz rijalitija, Anabela ju je dočekala na nož zbog veze sa Markom. Zahtevala je da ga ostavi! Gagi mi se tada požalio kako je Anabela svojoj ćerki u svađi rekla: "Ista si Šiptarka i Ciganka kao tvoj otac!". I to nije prvi put da je vređala na nacionalnoj osnovi. Bila sam u šoku da nešto tako ružno može da kaže svom detetu - ispričala je Ermina.

Ona je dodala da su posle toga Luna i njena mlađa sestra Nina prešle da žive kod oca.

(VELIKA ANKETA) Luna Đogani je ponovo UŠLA U ZADRUGU! Mišljenja su PODELJENA, da li je ovo bio PRAVI POTEZ?!

- Toliko su ih povredile Anabeline reči da su dve nedelje živele sa Gagijem. On je oduvek podržavao Luninu i Markovu ljubav, pa je obećao je da će uticati na Anabelu, da i ona prihvati tu vezu. Evo i sada u "Zadruzi" je Gagi blizak s Miljkovićem - kazala je Pašovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Silence is an answer too.

A post shared by Anabela (@anabelci) on Jan 1, 2020 at 5:45pm PST

 

Sarajka sa adresom u Beču strastveni je fan rijalitija, kao i Lune i Marka. Ermina je priznala da je prateći zaljubljen par stupila u kontakt sa Gagijem:

- Ja sam "Zadrugu" počela da gledam zbog Lune, a onda sam podržavala njenu vezu sa Markom. Šokirala sam se kad sam čula da je Anabela protiv njih. Sa Gagijem sam po celu noć pričala, zajedno smo komentarisali drugu sezonu i te odnose. Tako smo se i zbližili.

(VIDEO) GOLA LUNA! Đoganijeva zaboravila na KAMERE, skinula se i pokazala SILIKONSKE GRUDI I GU*U!

Pašovićeva je ispričala kako je malo falilo da postane Lunina maćeha:

Luni da bude maćeha
Gagi i ja smo pričali o tome da se venčamo po šerijatskim zakonima. Luni bih bila dobra maćeha
Ermina Pašović

- Oduvek sam želela da se udam po šerijatskim zakonima. Kad sam se prvi put udala za Turčina, imala sam 18 godina i pobegla sam od kuće. Nismo pravili svadbu, niti verski obred, samo smo potpisali papire u opštini. Zato ovog puta želim sve to! Objasnila sam Gagiju šta znači venčanje po šerijatskom zakonu i on se raspitivao o tome. Luni bih bila dobra maćeha. O tome smo razgovarali na početku našeg poznanstva, dok smo gajili međusobne simpatije. S vremenom smo ostali samo prijatelji.

Ermina je cimerima u rijalitiju otkrila da je jedno vreme finansirala Đoganija.

 

 

- Gagiju sam dala 2.000 evra za garderobu pred ulazak u "Zadrugu". Bilo mi ga je žao. Dešavalo mu se da nema hleba da jede. Pričao mi je i kako je finansijski pomagao bratu Đoletu posle njegovog razvoda od Slađe. A kad je Gagi imao probleme s drogom, Đole mu je okrenuo leđa. Ma da ima novca ne bi mu Luna kupila kola - istakla je učesnica "Zadruge".

Foto: Printscreen You Tube

I Ermina vređala Gagija

Ermina, koja je osudila Anabelino ponašanje prema Luni, i sama je vređala Gagija na nacionalnoj osnovi. Iako su sada u dobrim odnosima, tokom jedne ranije svađe nazvala ga je "Šiptarom koji laže". Đogani je pobesneo kad je saznao da mu je tako pričala iza leđa:

- Kaži mi to u lice! Kao pi*ka mi govoriš iza leđa! Ti mene nazivaš Šiptarom? Sram da te bude! Kretenušo jedna. Je*em te u usta! Je*e te Šiptar u dupe. Seljanko jedna sa brda - urlao je muzičar, ali je na kraju prihvatio njeno izvinjenje. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija