• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I Radulović

04.03.2020

22:15

NEKADAŠNJI RIVALI KONAČNO U LJUBAVI! Gastoz obelodanio PRIVATNE PORUKE - Među mnogim devojkama našla se i DALILA DRAGOJEVIĆ! Dejan će POLUDETI!

Rijaliti

NEKADAŠNJI RIVALI KONAČNO U LJUBAVI! Gastoz obelodanio PRIVATNE PORUKE - Među mnogim devojkama našla se i DALILA DRAGOJEVIĆ! Dejan će POLUDETI!

Podeli vest

Kako će njen suprug reagovati na ovo?

Pobednici Parova, Dalila Dragojević i Nenad Marinković Gastoz su nekada bili ljuti rivali, a sada su izgleda spustili loptu i imaju sasvim korektan odnos. 

HEPI TELEVIZIJA SMISLILA NOVI RIJALITI! Vraćaju se Ružica Veljković i Gastoz, ALI TO NIJE SVE - SLEDI ŠOK, OTKRILI DATUM POČETKA!

Foto: printscreen/tvpink

Tome ide u prilog da se Nenad i Dalila dopisuju, a to smo otkrili tako što je Gastoz kao jedan od izazova u emisiji Amidži šou morao da preda telefon Ognjenu koji je postavio sledeću fotku:

GASTOZ SPOPADAO KIJU, zvao je na S*KS - Luna me više NE ZANIMA, želim TEBE! Evo šta se dešavalo IZA KAMERA Zadrugovizije - nije joj dao MIRA

Foto: printscreen instagram

Ubrzo, nakon toga on je okačio na Instgramu fotografiju poruka koje su mu slali fanovi tokom emisije. Među njima bila je i Dalila koja je poslala nekoliko smajlija koji plaču od smeha.

DALILA DRAGOJEVIĆ TRUDNA?! Krila je LEPE VESTI, a sad se OGLASILA - jedna slika ODALA JE SVE, srećna u ljubavi sa Dejanom (FOTO)

Foto: printscreen instagram

 

Niko ne zna šta je toliko bilo smešno, a kako će Dejan reagovati kada sazna za ovo, ostaje da vidimo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17