• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Gajić

06.03.2020

17:57

TA MALINARKA BOLJA NEKA ĆUTI! Kija se ODMAH oglasila - evo šta je rekla o VEZI ANE I KARIĆA! Imala za Koraćevu BRUTALNU PORUKU!

Rijaliti

TA MALINARKA BOLJA NEKA ĆUTI! Kija se ODMAH oglasila - evo šta je rekla o VEZI ANE I KARIĆA! Imala za Koraćevu BRUTALNU PORUKU!

Podeli vest

Iskrena kao i uvek, za Informer.rs

Zadrugar Stefan Karić upravo je priznao da je bio u vezi sa Anom Korać.

Ova vest šokirala je mnoge jer je on uporno negirao da se to desilo, iako je njegov otac Osman izneo tvrdnju u javnost.

KARIĆ PRIZNAO DA JE IMAO SE*S SA ANOM KORAĆ! Pukla BRUKA u Zadruzi - u lice joj SASUO, ona zanemela! U trenutku izbio SKANDAL (VIDEO)

Stefan je priznao da su ipak imali odnos i da je njegov otac u pravu, ali da je prvo pokušao da sakrije tu priiču (o tome detaljnije čitajte OVDE). 

Foto: TV Pink printscreen

Koraćeva je pokušala da se odbrani, pa je voditelja Milana Miloševića pitala:

PREKID PROGRAMA, TUČA U ZADRUZI! Zamutili kamere - Janjuš u brutalnom okršaju - NA ŽENU! Tara skočila preko stola, NEVIĐENI HAOS! (VIDEO)

- Je l' to znači da je sve što on kaže istina? Znači onda je istina da je bio i sa Kijom - rekla je Ana.

Foto: instagram/kija_kockar

Iskoristili smo priliku i odmah pozvali Kockarevu da nam kaže nešto više o njihovom odnosu, a ona je imala poruku za Anu.

(FOTO) OVA FATALNA CRNKA JE BILA VELIKA LJUBAV MARKA MILJKOVIĆA! Upoznali su se u RIJALITIJU, a sada je prava BOMBA!

- Ta malinarka iz Ivanjice bolje da se okane mene i nađe neki normalan posao. Ne znam dokle više pominje moje ime - rekla je Kija za naš portal Informer.rs, a potom nam je otkrila šta zna o odnosu Stefana i Ane.

Foto: TV Pink printscreen

- Stefan mi nije pričao ništa o tome. Znam da se znaju iz grada, ali ne znam da su bili u vezi. On je šetao samo vrsne lepotice do sada, ovo je smešno - otkrila je pobednica "Zadruge 1" kada smo je pitali šta misli kakav bi oni bili par.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Max

pre 4 godine

Pa kuja noc prije ulaska u rijaliti presoavala kod njega,fotelja dobila ime po njoj, a balvanu se klela da ne zna ko je on. Nista ona nije bolja od Ane

lea

pre 4 godine

Ova mala zakržljala raspuštenica,i ne zna ništa drugo nego da odbrusi svakom.Ne čudi ona mene, ona je nikakva ,nego me čude mediji zašto joj daju ovoliko prostora i svaku njenu glupu izjavu objave.Ona mene podseća na Miljanu,jurila pevače da udje u svet poznatih,neka zato umukne i prestane nas smarati. A i vi novinari nadjite neku zanimljiviju od ove male krivonoge ženice.Dosadila je više i Bogu i narodu.Žena ispod proseka a vi napraviste od nje kao da je ne znam šta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija