• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2020

08:16

ŠOK! Milan POBEDIO Marka - Svi su se uplašili za Miljkovića, a EVO ko je na kraju ispao! (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK! Milan POBEDIO Marka - Svi su se uplašili za Miljkovića, a EVO ko je na kraju ispao! (VIDEO)

Podeli vest

Nisu očekivali ovako nešto.

Voditelj Ognjen Amidžić je još jednom večeras ušao u Belu kuću, kako bi nominovani takmičari Milan Petković i Marko Miljković odigrali igru za opstanak. Amidžić je otišao do sobe za izolaciju, pa ispratio takmičare do novog dela imanja, gde se nalazi sala za fizičko u kojoj je odigrana još jedna zanimljiva igra koju je spremio Veliki šef.

BRUTALNO: ''NEKA CRKNE TO GO*NO''! Zvezda Granda OŠTRO OPLELA po Saši Popoviću nakon saznanja da je u karantinu zbog KORONAVIRUSA!

Foto: printscreen/tvpink

Ognjen je pokazao Milanu i Marko papir sa kvadratima različitih boja, koji su bili raspoređeni na određeni način, a oni su morali da naprave istu kombinaciju na podu sale. Kada se igra završila, voditelje je objavio da je pobednik Milan, koji je pravilo rasporedio sve boje.

''BOLJE KRMAK, NEGO OVE TRI KOKOŠKE'' Seka Aleksić PROTIV naših predstavnica Evrovizije - PODRŽALA PLJUVAČINU GRUPE HURRICANE?

Foto: printscreen/tvpink

Iako je Petković pobedio i dobio dupliranje glasova, on ipak nije uspeo da ostane u "Zadruzi", jer je osvojio 9%, dok je Miljković imao 91% glasova publike. Milan se pozdravio sa svojim cimerima, pa se zapustio ka studiju, gde ga je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa njim obavila intervju.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija