• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

14:29

ISPLIVALA ŠOK SLIKA! Marko u zagrljaju OVE ZADRUGARKE - PRISNI, ona mu je BIVŠA! Luna će doživeti NERVNI SLOM! Namerno rešila da ga UNIŠTI (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVALA ŠOK SLIKA! Marko u zagrljaju OVE ZADRUGARKE - PRISNI, ona mu je BIVŠA! Luna će doživeti NERVNI SLOM! Namerno rešila da ga UNIŠTI (FOTO)

Podeli vest

Nije spremna za ovo!

Sanja Stanković objavila je šok fotku sa dečkom Lune Đogani, Markom Miljkovićem.

Svima je poznato da oni nisu u dobrim odnosima, ali je Sanja rešila da se umeša u celu priču i objavi staru fotografiju iz noćnog života.

ZA TRI DANA NEVIĐENI HAOS! Luna ni NE SLUTI ŠTA SE SPREMA - dok je ona u rijalitiju, desiće se OVO - prava TELENOVELA!

- Da li da okačim sliku sa osobom sa kojom nisam u dobrim odnosma i da napišem "Bilo je lepo"? Inače, u pitanju je javna ličnost - upitala je Sanja, a njeni pratioci, čak 90%, glasali su da žele da vide ko je u pitanju.

Foto: Informer HIT

Odmah zatim, Sanja je objavila sliku koja je nastala pre nekoliko godina, a na kojoj su Marko Miljković, ona, ali i velika ljubav ovog zadrugara, Aleksandra. Uz fotografiju Sanja je napisala kratku poruku.

PUKLA BRUKA! Isplivao snimak Luninog nastupa, ZVUČI JEZIVO! Đoganijeva prošla kroz PAKAO, urlala: "Di-džej je stavio nešto u MIKSETU!"

- Ništa lepo ne mogu da kažem za ovu osobu. Ali, bilo je lepo - napisala je Sanja.

Foto: printscreen Instagram mrs_s.happy

Da li je ovo namerno uradila, da bi se osvetila Luni što se mota oko njene devojke Jovane Tomić Matore, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO: ANA JE KRIVA ZA MOJ RAZVOD! Šok intervju Kije Kockar - POZAJMLJIVALA JE NOVAC OD MENE, dok je UHODILA SLOBU!

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija