• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tv happy/informer.rs

12.03.2020

20:23

BEZ STIDA I SRAMA! Učesnica rijalitija PRIZNALA: Volim OŽENJENOG, njegova žena mi ne smeta! Evo gde su se upoznali...

Rijaliti

BEZ STIDA I SRAMA! Učesnica rijalitija PRIZNALA: Volim OŽENJENOG, njegova žena mi ne smeta! Evo gde su se upoznali...

Podeli vest

Atraktivna učesnica koja se nedavno uselila u raskošnu vilu "Parova" Sara Mališić otkrila je pikanterije iz svog intrigantnog života

Naime, ona je pre ulaska u rijaliti bila u vezi sa oženjenim muškarcem koji ima dete.

Atraktivna crnka je kazala da se ne kaje zbog romanse sa zauzetim čovekom, te je objasnila detaljnije.

OGLASILA SE SRPSKA MANEKENKA KOJA ŽIVI U PARIZU! Deli savete protiv koronavirusa, a svi su BESNI ZBOG OVOG DETALJA! (FOTO)

- Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Dopao mi se, nisam razmišljala. Prosto sam želela da budem u vezi sa njim, i upustila sam se u tu romansu. On je stariji od mene, ima ženu i dete. Opet kažem, ne bi mi smetalo da uđe u vilu, mislim da bi možda u tom slučaju obnovili ljubav. Ovde sam otvorena za ljubav, ali još uvek mislim na svog bivšeg oženjenog muškarca - otkrila je ona.

OVO SE DEŠAVALO TOKOM REKLAMA! Marku prekipelo, Luna mu se RUGALA kao dete, neće više da ispada budala zbog nje! Doneo je ODLUKU! (VIDEO)

- Meni njegova žena zaista nije smetala. On je pred moj polazak u rijaliti rekao da slobodno mogu da ga pozdravljam. Još uvek ne bih otkrivala njegov identitet - kaže Sara.

Retko ko je očekivao da jedna mlada i povučena devojka poput Mališićeve, vodi tako buran i zanimljiv život.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija