• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

08:30

IZLANULA SE NAJSTRAŠNIJE! Luna otkrila pod kojim USLOVIMA je u rijalitiju - ovo nije smela da kaže?! U besu progovorila o UGOVORU! (VIDEO)

Rijaliti

IZLANULA SE NAJSTRAŠNIJE! Luna otkrila pod kojim USLOVIMA je u rijalitiju - ovo nije smela da kaže?! U besu progovorila o UGOVORU! (VIDEO)

Podeli vest

Ups!

Anabela Atijas je večeras ušla u "Zadrugu 3", a najburnije je reagovala njena ćerka Luna Đogani. Luna, Gagi Đogani i Marko Miljković su odmah izašli iz Bele kuće, a Đoganijeva je završila u suzama.

LUNA URLALA NA PRODUKCIJU, DA NAPUSTI ZADRUGU - Napravili ste mi PAKAO OD ŽIVOTA! Pretila, postavila JEDAN USLOV (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen

Ona je u besu otkrila da je sa produkcijom zaključila takav ugovor da može napustiti imanje u Šimanovcima kada god ona poželi.

Foto: printscreen/tvpink

TI SI MRTVA ZA MENE! Anabela uništila LUNU jednom rečenicom - poslednja si kojoj bih se obratila za POMOĆ, ti si NA DNU! (VIDEO)

- Ja mogu sutra da odem. Meni ovo ne treba. Ja ne želim da budem ovde, meni je ovo bolesno. Sad mogu da odem kod ovih i da kažem da hoću kući. Imam takav dogovor, da odem odavde i kraj. Koljite se ovde posle. Sad ću da se ugasim i to je to. Neću da se svađam sa njom - bila je uplakana Luna.

Foto: printscreen/tvpink

''LUNA JE INFICIRALA CELU PORODICU...'' Anabela RAZVEZALA JEZIK - Neće više da ĆUTI! (VIDEO)

Pogledajte video u kom je to rekla:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15