• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

08:47

OVO SE ČEKALO OD "ZADRUGE 1" Anabela i Matora se našle OČI U OČI, bacile sve karte na sto! (VIDEO)

Rijaliti

OVO SE ČEKALO OD "ZADRUGE 1" Anabela i Matora se našle OČI U OČI, bacile sve karte na sto! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna drugoj su rekle sve što imaju!

Jovana Tomić Matora je najavila večeras da će se obračunati sa Anabelom Atijas i pričati o problemima koji su nastali tokom "Zadruge 1", a njihov susret se desio u spavaćoj sobi.

DOŠLO JE VREME DA ISPRIČA ISTINU! Oglasio se Andrej Atijas - evo šta je poručio ANABELI! Cela Zadruga bruji o NJEMU (FOTO)

- Tada je bilo katastrofa, svi sem tvog Andreja i Gagija su bili skočili. To je bio haos. Skočila je Teodorina mama. Ja sam ti danas rekla i za Sanju... - pričala je Jovana.

Foto: printscreen/tvpink

- Nikada ne bih za žensko izgovorila tako. Ja ne koristim te reči - odgovorila je Anabela.

- Da li si ti Luni rekla da je bolje da bude sa oženjenim čovekom, nego sa devojkom? - upitala je Tomićeva.

VRLO NEPRIJATNO! Anabela i Marko imali slučajni susret u hotelu - Evo ako su REAGOVALI JEDNO NA DRUGO! (VIDEO)

- Nikada u životu... - odgovorila je Anabela.

- Nisi rekla da je sramnije to? - nastavila je Matora.

Foto: printscreen/tvpink

- Nikada, moji najbolji prijatelji su se okarakterisali, ja sam ponosna na ljude koji imaju snage, nikada ne bih rekla - dodala je pevačica.

- Pre nego što sam ja ušla u vezu sa Sanjom, još nešto se izdešavalo. Ružno je bilo sa moje strane da to kažem... Napolju se vodio pravi rat oko takvih stvari... - ispričala je Jovana.

PRAVI LETNJI HIT! Objavljen TREĆI LUNIN DUET - Đoganijeva u potpuno NOVOM izdanju uz MC Yanka IZDOMINIRALA! (VIDEO)

- Da te mrzim najviše na svetu, ne bih ti poželela da doživiš to - odgovorila joj je pevačica.

- Možda nije smela da ti kaže jer je napravila sto sr*nja - dodala je Matora.

Foto: printscreen/tvpink

- Ja sam radila ono što je svaka majka radila za svoje dete. Znaš kako kaže Ceca: "Svi smo u pravu na svoju stranu". Svaka priča ima dve strane - pravdala se Anabela.

NA NJEGA JE KIVNA! Anabela spomenula Slobu Radanovića - ''On je najbolje prošao, ali...'' (VIDEO)

- Ja najviše mrzim da budem lažov - dodala je Jovana.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veronika Star

pre 4 godine

Ova Matora je takva gnjida kakve nema. Ni traga od onoga sto je nekada bila. Pred ovim demonom od zene manja od makovog zrna. Svi se presamitili pred Razijom, da ti se smuci kada ovo vidis. Ovo je najgori rijaliti ikada. Zabraniti ga pod hitno!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija