• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2020

15:22

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Anabela je od početka MRZELA MARKA - sve vreme se pretvarala, a ovo je govorila IZA LUNINIH LEĐA (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Anabela je od početka MRZELA MARKA - sve vreme se pretvarala, a ovo je govorila IZA LUNINIH LEĐA (FOTO)

Podeli vest

Neviđeno do sada!

Otac Stefana Karića, Osman, objavio je prepisku sa Anabelom Atijas, koja je nedavno ušla u "Zadrugu".

LUNA VIŠE NEĆE BITI NAŠ GOST! Nakon ŠOK SNIMKA gde peva UŽIVO, oglasio se VLASNIK DISKOTEKE - Ništa nije stavljeno u MIKSETU, to je NJEN GLAS (VIDEO)

- Na pričam sa ovom ženom, majkom jedne ćerke za koju je dala i živce i zdravlje braneći je, nju i tadašnju vezu, zbog koje smo se tokom 'Zadruge 2" i posvađali, ali kao roditelj moram stati uz nju i reći da Anabela govori istinu, što ću objasniti porukama koje slede - napisao je on ispod njihove zajedničke fotografije.

Foto: instagram/karic_osman

On je dalje pokazao kako se sa Luninom i Markovom vezom uopšte nije slagao, kao ni sa brojnim Anabelinim stavovima. 

LUNA TREBA DA NAPUSTI ZADRUGU?! Produkcija se oglasila o njenom ZDRAVSTVENOM STANJU! Mitrovićka direktno saopštila - više nema LAŽI (FOTO)

- Ti znaš da mi iste rezone imamo, ali moje dete je unutra... Zamisli da je ja još mučim odavde, to bi je dotuklo - odgovarala bi mu Anabela, dok je on insistirao na tome da "zna te kao što je Marko, kao i šta on uopšte radi sa Đoganijevom". 

Celu prepisku pogledajte u galeriji ispod.

 

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peki12087

pre 4 godine

Anabela je usla da rastavi Lunu i Marka,a ne seca se da je taj isti Marko Lunu izlecio od bolesti zvane Sloba Radanovic i da je posle z2 sve hejtere Lunine ili vecinu izneo na svoja pleca.Zasto hoce da joj cerka bude lose kad se vidi da voli Marka

Yara

pre 4 godine

Marko nju ocima ne moze da gleda a ons se nije izlrcila od bilesne opsesije ptema Slobi. Nema dana kada ga ne spomene a sada isto i Anabela Sloba ha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija