• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

20.03.2020

13:17

LUNA JE OPTUŽILA ĐOLETA ĐOGANIJA DA JE ZBOG NJEGA DOBILA ALOPECIJU! On je nije ŠTEDEO: Roditelji su joj se TUKLI NA SVAKA TRI DANA!

Rijaliti

LUNA JE OPTUŽILA ĐOLETA ĐOGANIJA DA JE ZBOG NJEGA DOBILA ALOPECIJU! On je nije ŠTEDEO: Roditelji su joj se TUKLI NA SVAKA TRI DANA!

Podeli vest

Kao da haos između Lune, Gagija i Anabele nije bio dovoljan, novopečena pevačica u celu priču ponovo je, pre nekoliko dana, umešala svog strica Đoleta Đoganija, kojeg je optužila za pakao kroz koji je svojevremeno prošla. Naime, Luna se prisećala najvećeg stresa koji je doživela u detinjstvu i tom prilikom Đoleta direktno optužila da je kriv za njenu alopeciju

- Jedina istina zbog koga sam dobila alopeciju je Đole Đogani, koji je sve vreme slao poruke, romane i pretio da će uništiti život moje mame - priznala je Luna plačući.

ONA NIJE BILA MOJA TAŠTA! Sloba se oglasio Anabeli i njenom ULASKU u Zadrugu - imao je ČVRST STAV!

ANABELA UPALA U IZOLACIJU! Luna je tu SPAVALA SA MARKOM - htela da je IZVUČE IZ KREVETA! Đoganijeva u NEVERICI (VIDEO)

Mi smo pozvali Đoleta, koji isprva nije želeo da se osvrće na optužbu svoje bratanice, već je uopšteno govorio o problemima u nekadašnjem braku Anabele i Gagija.

Foto: printscreen/tvpink

- Ne pratim to šta oni rade i pričaju, video sam samo na početku, kada je Anabela ušla... Ne bih se tu puno mešao niti ulazio u tu priču. Postoje brakovi koji su dobri, postoje oni koji u loši, definitivno su imali loš brak i probleme, to je njihova stvar. Ja sam njima bio stariji brat, čovek koji je bio uspešniji... Vodio sam porodicu posle odlaska mame i tate, imao veliki uticaj na sve njih, učio braću i sestre kako da se ponašaju jer sam ja najstariji, a mi smo starog kova. Svaki put kad i Gagi kaže nešto pametno, Anabela misli da je nemoguće da on priča pametno i dobro, iako će on uvek imati problem u komunikaciji jer ne ume da se svađa, miran je tip. Ja sa Gagijem jedno vreme nisam pričao, jer nije poštovao porodične kodekse - nema pića, nema poroka, druge, samo sport - u dahu je pričao Đole, koji se potom osvrnuo na direktne optužbe Lune Đogani koja tvrdi da je zbog njega dobila alopeciju.

ŠPANSKA SERIJA! Anabela i Gagi TOTALNO ZARATILI - isplivale TAJNE - čija su deca, ko je uzimao NOVAC, gde je Atijasova bila 3 godine, a onda i ŠOK DETALJ!

- Lupila je glupost koja nema veze sa životom! Dobro, dokažite da sam ja kriv za to! Da li Luna zna u onom delirijumu šta je rekla, da li je svesna da je mene napala i okrivila za tu situaciju u kojoj se nalazi?! Šta se ona toliko tu stresirala, šta sam ja to rekao?! 'Ajde da vidimo te romane! Kako možeš ti da doživiš nešto tako stresno od nekog strica, a tada imaš 12 godina, a ne doživljavaš to što ti se roditelji biju svaka tri dana! Ne osećam se odgovornim jer joj ništa nisam uradio! Govorim im kako treba da žive, da budu dobri i da se ne svađaju... Ja u tom periodu nisam razgovarao sa njima, niti sam pisao bilo šta - poručio je Đole za Pink.rs.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija