• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

20.03.2020

17:12

ŽIVIM U KUTIJAMA! Sanja Stanković u KARANTINU! Bivša zadrugarka OTKRILA kako provodi vreme u IZOLACIJI!

Rijaliti

ŽIVIM U KUTIJAMA! Sanja Stanković u KARANTINU! Bivša zadrugarka OTKRILA kako provodi vreme u IZOLACIJI!

Podeli vest

Otvorila dušu!

Sanja Stanković, bivša rijaliti učesnica, opisala je kako provodi vreme u izolaciji.

ANABELA I GAGI PONOVO ZAJEDNO, ŠOK?! Luna u NEVERICI, pogledajte kako su ostali reagovali kad su ČULI (VIDEO)

 

PREKRŠILA PRAVILO! Vođa čita pismo - da NAPUSTI RIJALITI! Ovo nije smela da uradi - produkcija je žestoko KAZNILA (VIDEO)

Ona je objasnila na koji je problem naišla i to baš u vreme kada vlada vandredno stanje tokom korona virusa.

 

 

- Kako Sanja Stanković provodi vreme u karantinu? Katastrofa! Poznato je da sam pre jedno mesec dana imala problem sa manijakom u zgradi, onda sam rešila da nađem drugi stan. Pronašla sam ga i bukvalno sam morala dan pre proglašenja vanrednog stanja da se preselim. Ja se nisam preselila i kao što vidite, živim u haosu, živim u kutijama, živim u kesama, i čekam da prođe ceo ovaj haos! Vi, ako nemate šta da radite, prepakujte vaš garderober, kao što ja upravo radim, čitajte neku lepu knjigu, gledajte neki lepi film. Ljubi vas Sanjči - poručila je Stankovićeva.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija