• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

22.03.2020

09:59

ON JE OBIČAN MANIPULATOR! Atijas progovorio o Luninoj VELEIZDAJI, pa potkačio Miljkovića - otkrio njegov PLAN!

Rijaliti

ON JE OBIČAN MANIPULATOR! Atijas progovorio o Luninoj VELEIZDAJI, pa potkačio Miljkovića - otkrio njegov PLAN!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Andrej Atijas, Anabelin bivši suprug koji čuva njene ćerke dok ona boravi sa najstarijom u "Zadruzi", otvorio je dušu pa navodno otkrio zašto, pre svega, njih dvoje ne podržavaju Luninu vezu sa Markom Miljkovićem. 

- Izdaja je presudila, to jest ta Lunina veleizdaja. Anabela i ja smo pričali o svemu i definitivno je to razlog. Ceo život se zalagala za nju i ona joj je ovo uradila. Bila je uz nju u svim situacijama, svega se odrekla zbog nje, kada je raskinula sa Markom, pružila joj je svu podršku, a ona je iza leđa ušla u "Zadrugu" i ponovo se pomirila sa njim. Meni je to užas, da jedno dete može da zaboravi na sve, zgroženi smo svi - rekao je on pa dodao:

- Ona je nama zgadila Marka nakon što je ispričala detalje kada su krajem prošle godine raskinuli. To što je uradio za slavu je jako ružna stvar. Da njenim bližnjima kažeš  - ne možete da dođete. To je takvo poniženje. Ali je tu naravno bilo još mnogo drugih stvari koje jasno pokazuju da je on običan manipulator.

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Anabela je GLUMILA DA JE TEŠKO BOLESNA - poruke Atijasove BIVŠE! Raskrinkala nju i ANDREJA (FOTO)

 

ŠOK TRANSFORMACIJA! Evo kako je Ivana Šopić izgledala PRE PLASTIČNIH OPERACIJA - druga osoba! Isplivala FOTKA, NEPREPOZNATLJIVA!

 

Anabela, inače, u rijalitiju konstantno pokušava da objasni Luni da Markove namere prema njoj nisu čiste, a Andrej objašnjava zašto oni i kao bivši supružnici dele takav stav.

- Zato što on manipuliše njom. Verujem da je sve ovo uradio da bi ušao u "Zadrugu", da je voli rekao bi nemoj da dolaziš, ja ću nam zaraditi ovde novac, ti idi radi, na početku si karijere. Nego on je uvede u rijaliti i šta uradi, još više je uvlači u haos - bukvalno je sve isplanirao i uhvaćen je u laži. Ono što im Mića govori - vidi se šta petljate, uhvaćeni ste u svojoj laži, to je sve tako, jer Marko ne zna kako da se odbrani u svom moru laži - tvrdi Atijas i dodaje da je Miljković i na kraju "Zadruge 2" smišljeno raskinuo sa Lunom da bi prikupio glasove Kijinih fanova.

- Pa šta mislite zašto je baš dva, tri dana pred kraj raskinuo sa njom, a onda nakon izlaska došao da se pomire? To je sve proračunato. Hteo je da uzme Kijine glasače u poslednji čas, inače bi bio na 15. mestu. On je manipulator i njemu su bitni samo glasovi, to već 95 odsto ljudi koji prate Lunu i "Zadrugu" smatra.

Foto: printscreen/tvpink

Andrej se takođe osvrnuo na to što je Marko optužio Anabelu da uzima novac od Lune.

- To je bilo sve zajedničko. Ako mi pomognemo Luni sa 35.000 evra da kupi stan i pružimo joj još mnogo toga, onda je valjda normalno i da ona nama pomogne kad može. Ali Marko je samoživ i on to ne može da razume. On je sebi kupio auto da se pravi frajer, a majci nije završio fasadu na kući.

Atijas takođe kaže da je upoznat sa tvrdnjama Lune i Anabela da je Gagi maltretirao pevačicu.

- To je javna tajna, za to svi znaju. Zato takav čovek nema nikakvo prava glasa.

(FOTO) VANREDNO UBACIVANJE?! Supruga našeg popularnog voditelja ULAZI U ZADRUGU?! Nećete verovati KOG!

 

ISPLIVALA FOTKA! Evo SA KIM je Zola nakon DISKVALIFIKACIJE - povela se priča o MILJANINOJ TRUDNOĆI, a njegova reakcija...

 

Iako su se on i Anabela rastali prošle godine, sve su veći izgledi da bi mogli da se pomire, a pošto je i pevačica u jednom trenutku u "Zadruzi" rekla da je on njen "bivši, sadašnji i budući muž", Atijas kaže:

- Isto tako i ja mislim, sve isto kako je ona rekla - priznao je on sa osmehom. 

Inače, Gagi Đogani oštro je osudio to što je Anabela ušla u rijaliti, a njihovu ćerku Ninu ostavila sa bivšim suprugom. Andrej kaže da ga nimalo ne pogađaju njegove opaske.

- Naravno da su i Nina i Blankica sa mnom, pa sa kim da ih ostavi? Nina je od svoje pete godine sa mnom, nije hteo ni da je pozove da proveri gde je, kako je, a sada mi tu morališe kao veliki otac. Gde je bio sve ove godine? - žustro je prokomentarisao Andrej. 

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 4 godine

A ko je Lunu izlecio od onog bolesnika,ko je Luni izbacio nervne slomove,ko je Luni davao pare kad nije imala,ko je brinuo o Luni i hranio je,ko je izneo Lunine hejtere na ledjima posle z2,ko?Pa taj nanipulator Marko.I da ne bude sutra sa njim,Lunin muz ce imati velike probleme upravo sa Anabelom i Andrejem.Luna ce tesko biti srecna.

Tamarz

pre 4 godine

Potpuno ste u pravo.Marko je u Z 2 Lunu smirivao i pokusavao da sazrie za svoje godine.da je prefruganija i ne tako razmazana.ljena i zivcana .Anabela napada Gagija jer nesmije Marka haha treba joj Lunin konto

Mina

pre 4 godine

Koliko vidim i ovaj se pakuje za zadrugu, sramota.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija