• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

22.03.2020

22:54

ANABELA JE PSIHIČKI OBOLELA! Andreju PUKAO FILM - otkrio ŠOK detalje! Luna me je RAZOČARALA, napljuvao MARKA!

Rijaliti

ANABELA JE PSIHIČKI OBOLELA! Andreju PUKAO FILM - otkrio ŠOK detalje! Luna me je RAZOČARALA, napljuvao MARKA!

Podeli vest

Pomenuo i Gagija!

Andrej Atijas, bivši muž Anabele Bukve žustro podržava učešće svoje bivše izabranice u rijalitiju "Zadruga 3". Kako ne prođe jedan dan da se njegovo ime ne pomene, on je rešio da stavi tačku na celu priču, pa progovorio o Anabeli i Luni. 

VAŽNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE! Upravo pročitali na Pinku - zadrugari NE VERUJU ŠTA ČUJU, tiče se IZBACIVANJA! (VIDEO)

On je razočaran u Lunu i ma koliko je do sada podržavao njenu vezu sa Markom Miljkovićem, sada ima drugačije mišljenje, podržavajući Anabelin stav o Luninom izabraniku.

Foto: Instagram Printscreen/atijasandrej

On je ispričao sve o tome kada je otkupio auto od Lune za 15.000 evra, ali i o 40.000 evra koje je dao za Lunin stan.

OVO JE SVE DOGOVORENO! Đole žestoko napljuvao Anabelu - Gagiju RASCOPALA GLAVU, sada se pravi LUDA! Pouzdano zna da... ŠOK

- Svi ispadoše cvećke, dobrice, anđeli, svi super, savršena porodica... A nju su uništili. Ona niti radi, niti išta, katastrofa, a sve to samo jer je bila uz svoju ćerku, uz Lunu. Branila je, preko mrtvih prelazila, gazila i svoje principe da bi na kraju osetila nenormalno razočaranje koje i ja sad osećam, iskreno. Potpuno je izdana, ničim izazvana. Ako je iko tu bio toj Luni, to je bila Anabela. Gagija nije bilo nigde! On se tu pojavi kao figura oca, nikada nije dinara za alimentaciju dao, nikad ništa nije plaćao - rekao je Andrej.

Foto: instagram/atijasandrej

- Anabela i ja smo prošli kroz pakao, pogotovo jer je ona gazila svoju reč, išla je preko svojih principa. Prva je svoje dete vaspitala da nikada ne bude sa oženjenim muškarcem - kad se to desilo, opet ju je krvnički branila, iako je znala da ide preko svojih načela. To se gomilalo tri godine... Ja sam se razočarao, mogu da mislim tek ona. Svi su se razočarali - i Ilija, a tom Iliji nije Anabela govorila kakav je Marko, već su i drugi sami to videli. Anabela je psihički obolela, sve se to odrazilo na naš brak, to je bio jedan od razloga našeg razvoda. Nisam mogao da je dozovem... Uvek smo Lunu slepo podržavali, bili uz nju, da bi nas na kraju ovako izdala - dodao je Andrej.

BACIO JE NA ŽIČANU OGRADU! Gagi je KRVNIČKI TUKAO PREDA MNOM! ŠOK ispovest Anabelinog NAJBOLJEG DRUGA - Izbacio je iz KOLA, a onda...

- Nisam očekivao da će ona, kao iskrena osoba, raditi sve to, ja nju ne prepoznajem. Marko utiče na nju, promenila se mnogo - niti nam je rekla da će da uđe, niti zašto, a sve vreme nam je pričala da je Marko ovakav, onakav, zato nam se i zgadio - iskren je Andrej, koji o Miljkoviću nema lepo mišljenje.

Foto: Instagram Printscreen/atijasandrej

- Polako će Luna da vidi da je Anabela u pravu za sve u vezi sa Markom, verujem da će da se otrgne. Ja nju ne prepoznajem, uvek je stajala iza majke, a sada... Gledam je kao tamo neku osobu, baš mi je razočaranje. Mene da pitaš da li bi Luni poželeo onakvog muškarca, ja bih rekao da ne, trudio bih se ja, kao otac, krvnički da ne bude sa takvim čovekom. Markova agresija, ja mislim, ispoljiće se već u "Zadruzi", svi ćemo biti svedoci toga... Ne znam, uvek mi je bio mutan, nit smrdi, nit miriše. Samo upija informacije, ćuti i preračunava, razmišlja. U tri "Zadruge" smo videli tri različita čoveka, spreman je na sve. Fuj, ponaša se kao da je on napravio Lunu, stvarno ne znam koja će majka to da podrži - rekao je Atijas.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija