• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2020

12:03

BRUKA! NJIH 15 NAPUSTILO ZADRUGU - Stiglo VAŽNO PISMO PRODUKCIJE - Ispratili ih sa KNEDLAMA U GRLU!

Rijaliti

BRUKA! NJIH 15 NAPUSTILO ZADRUGU - Stiglo VAŽNO PISMO PRODUKCIJE - Ispratili ih sa KNEDLAMA U GRLU!

Podeli vest

Kako će bez njih?

Na adresu Bele kuće ovog hladnog popodneva stiglo je pismo koje je razočaralo mnoge zadrugare.

ANABELA URNISALA LUNU KOMENTARIMA O PEVANJU - pale žestoke KRITIKE! Luna menjala boje od BLAMA I STIDA, zar ovako od majke da čuje?! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

- Zadrugari, Osim nedeljnih zadataka i dnevnih zaduženja u Zadruzi je veoma važno i brinuti o životinjama. Pre nego što uputimo kritiku i na ovu temu moramo da naglasimo da je jako malo zadrugara koji su tokom prethodnih meseci brinuli o tome da životinje budu nahranjene, da kod njih bude čisto, da imaju vode... Problem je u tome, što očigledno nije dovoljno da samo nekoliko zadrugara završava sve poslove oko životinja, što nije dovoljno da se ti isti bave zadacima i da opet ti isti brinu i o higijeni. Kako očigledno većini nije padalo na pamet da uopšte i ode u deo zadruge gde su životinje, a kamoli da tamo uradi nešto, jutros su sve životinje napustile Zadrugu. Vi ste pokazali da ne možete da brinete ni o higijeni u kući, a o životinjama i brizi o njima da i ne govorimo pa je jedino što nam je preostalo bilo da ih izvedemo iz zadruge i smestimo na sigurno. Negde gde će uvek biti nahranjene, napojene, negde gde će se o njima brinuti. Jedino što nam preostaje za kraj ovog pisma je da pohvalimo Davida i Matoru koji se zaista trude i pokušavaju da Zadrugu održe čistom i urednom. A na svima vama koji tu živite je da se zapitate da li je u redu neprekidno za sobom ostavljati štroku i prljavštinu. Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: printscreen/tvpink

IZGUBIO SAM DETE U OVOM RIJALITIJU! Prvi intervju DISKVALIFIKOVANOG ZOLE - Nemam gde da odem, RAZOČARAN SAM!

Više o svemu pogledajte u nastavku teksta.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija