• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2020

18:42

BIVŠI UČESNIK PAROVA ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Nalazi se u bolnici DRAGIŠA MIŠOVIĆ - otkrivamo sve DETALJE! Temperatura nije spadala, imao je ove SIMPTOME!

Rijaliti

BIVŠI UČESNIK PAROVA ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Nalazi se u bolnici DRAGIŠA MIŠOVIĆ - otkrivamo sve DETALJE! Temperatura nije spadala, imao je ove SIMPTOME!

Podeli vest

Užas!

Zoran Jakovljević (58), poznatiji kao Zoran Manijak, zaražen je koronavurisom i nalazi se u bolnici Dragiša Mišović na lečenju.

KARAĐORĐE, SPREMAJ PARE! Ljuba ga tužila, stiglo REŠENJE, moraće da iskešira 99.000 dinara! A kad čujete šta je razlog, ŠOKIRAĆETE SE!

 

VEČERAS, BOMBA! Miljana POTVRDILA - tiče se Zadruge! Otkrila nam je da ULAZI, a za par sati HAOS (FOTO)

Njegova supruga Gordana Ajduković, otkrila je kakve simptome je imao pevač i učesnik Parova i rekla u kakvom je sada stanju.

Foto: printscreen parovi tv happy

- Moj muž je sedam dana imao temperaturu 38, 39. Ja sam danima skidala, ali nisam uspela. Pio je paracetamol, sve je pokušavao. Kada sam videla da gubi svest, na moje insistiranje smo pozvali Batut. Počeo je jezik da mu gori, dehidrirao je. Rekla sam im da dođu po njega, jer ja ako padnem, dobijem temperaturu, nemam gde decu. Imamo dvoje dece, prvi i treći razred. Odveli su ga na Infektivnu u petak, tamo je bio do juče, pa su ga prebacili u Dragiše Mišovića. Tek kada je došao u bolnicu počeo je kašalj, upala pluća, otežano disanje. Bio je kritičan dok je bio u izolaciji, imao je temperaturu preko 40. Sada je bolje, ali ne znamo kada će da ga puste -  rekla je Zoranova supruga.

 

 

Poznati pevač Miki Mećava se takođe oglasio ovim povodom i napisao:

- Danas sam se čuo za Zorana. Rekao je da je pregrmeo najteže... Danas je prešao u bolnicu Dragiša Mišović, baš kad smo se čuli. U voim momentima kada mu je teško on je smogao snage da zbija šale na račun ovog virusa kao da mu ništa nije. Manijak je  čudo. Zna da će pobediti ovo. Pozdravio je sve koji brinu za njega, pobediće on ovo.

Foto: Informer

Miki Mećava

Ovu informaciju potvrdio je njegov kolega, pevač Era Odjanić.

- Jako mi je žao Zorana. Čuo sam da mu nije baš dobro... Zarazio se negde kod Valjeva, pevao je na nekoj proslavi i tamo su bili ljudi iz Italije koji su mu preneli virus. On je sada u bolnici Dragiša Mišović - kaže Ojdanić.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija