• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2020

21:18 >> 21:16

NE VRAĆAJU SE U ZADRUGU?! Miljana i Zola imaju novi plan - PRAVE SVOJ RIJALITI! Saopštili ko će sve učestvovati u njemu, ŠOOOK!

Rijaliti

NE VRAĆAJU SE U ZADRUGU?! Miljana i Zola imaju novi plan - PRAVE SVOJ RIJALITI! Saopštili ko će sve učestvovati u njemu, ŠOOOK!

Podeli vest

Nikad iskreniji!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola prvi put su se oglasili nakon diskvalifikacije.

Foto: TV Pink printscreen

Naime, oni su snimili video koju su objavili na Jutjub, a Miljana je tom prilikom otkrila pravi razlog napuštanja rijalitija.

(VIDEO) ŠOK! Gagi konačno SVE PRIZNAO! Evo sa KOLIKO Anabelinih drugarica je SPAVAO! OVO joj se NEĆE SVIDETI!

 

VEČERAS, BOMBA! Miljana POTVRDILA - tiče se Zadruge! Otkrila nam je da ULAZI, a za par sati HAOS (FOTO)

 

- Dobar dan dragi moji, evo da vam se i ja obratim prvi put nakon izbacivanja. Zola je diskvalifikovan, nisam se nadala tome. Brinula sam se za njega, tri dana sam čekala da dobijem informacije kako je i gde je, nisam dobila i naravno da mi novac nije preči - rekla je Miljana i nastavila:

- Izašla sam za njim, pozvala sam ga, a on se nalazio u jednom hotelu i otišla sam kod njega - rekla je Miljana, a onda je Zola otkrio njihov plan za naredni period.

Foto: Printscreen You Tube

- Planiramo da napravimo naš mini rijaliti i nas zanima kako bi se to vama svidelo, s obzirom da je danas preko 20 000 ljudi reklo da želi da vidi naš klip koji ćemo da objavimo na jutjubu. Zanima nas kako ćete ovo sve da prokomentarišete i da li ste za tu opciju da napravimo naš mini rijaliti u kom će se nalaziti ova devojka Miljana i ovaj momak Zola -govorio je Čolić u video koji je snimio sa svojom devojkom Miljanom kulić, a koji je objavio na svom Jutjub kanalu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Ha ha ha ha ha ,,, smrdljivci ha ha ha ha ha ! ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija