• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

07:11

(VIDEO) SUZA SUZU STIŽE! Anabela se bacila Luni u zagrljaj, obećala da joj se neće mešati u izbore, pa je MOLILA da uradi OVO!

Rijaliti

(VIDEO) SUZA SUZU STIŽE! Anabela se bacila Luni u zagrljaj, obećala da joj se neće mešati u izbore, pa je MOLILA da uradi OVO!

Podeli vest

Još dok je trajala emisija "Pitanja gledalaca" Anabela Atijas je otišla do svoje ćerke Lune u pab, te joj se bacila u naručje, uz obrazloženje da joj mnogo fali njena blizina

- Moraš da se vratiš sutra. Ja samo želim da ti kažem da potražiš psihologa, kako god, samo da je neutralan - govorila je Anabela.

(VIDEO) ODVRATAN SI, SELJAČINO! Dragana POBESNELA na Edisa! Žestoko mu ODBRUSILA - nije birala REČI! (VIDEO)

TEODORA I ANĐELO SE FOLIRAJU SVE OVO VREME?! Luna se IZLANULA: "Valjda nisam rekla nešto što ne treba!"

- Ja samo želim da ti znaš da mene ne možeš da izgubiš. Ti i ja možemo da ne pričamo po 2,3 dana , ali nikada me nećeš izgubiti - istakala je Luna.

- Evo, obećavam ti da se više neću mešati, to je tvoj izbor, ja ću to da poštujem - rekla je Anabela na račun ćerkine veze sa Markom Miljkovićem.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 4 godine

Ne dozvolite joj vise da pije lekove,uoada u depresiju i ponasa se kao biljka!!!!!!Pomozite joj!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija