• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

23:26

PRODUKCIJA DONELA ODLUKU! Mensuru sledi NIKAD BRUTALNIJA KAZNA - DIREKTNO JE.... ŠOK!

Rijaliti

PRODUKCIJA DONELA ODLUKU! Mensuru sledi NIKAD BRUTALNIJA KAZNA - DIREKTNO JE.... ŠOK!

Podeli vest

Opravdana kazna?

Danas je došlo do brutalnog okršaja između Baneta Čolaka i Mensura Ajdarpašića u kojem je čak prolivena i krv kada je Mensur glavom udario Čolaka u glavu i raskrvario ga.

KRVOPROLIĆE U ZADRUZI! Mensuru PUK'O FILM pa UDARIO BANETA U GLAVU - OD UDARCA PAO NA POD! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Majka Baneta Čolaka se oglasila nakon krvničkog udarca, i tada je rekla OVO!
O DETALJIMA UDARCA PROČITAJTE OVDE!

CRKAVA OD STRAHA! Banetova majka JASMINA ČOLAK U ŠOKU nakon što je njenom sinu Mensur RAZBIO GLAVU! (VIDEO)

Gledaoci kraj malih ekrana, zadrugari kao i zabrinuti fanovi nagađaju da li će Veliki šef diskvalifikovati Mensura koji se nalazi u zatvoru. Kao i uvek, pismo je stiglo te je vođa Brnedon pročitao odluku produkcije.

- Zbog agresivnog ponašanje, Mensur je kažnjen tromesečnim honorarom, ali i direktnom nominacijom - glasila je odluka Velikog šefa.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 4 godine

jel moguce da udarac glavom , nokaut , krv , sedam kopci , povreda vrata ...nisu dovoljni za diskvalifikaciju ? koje ponizenje za povredjenog ...onaj koji ga je udario nije uopste kaznjen , zato sto bukvalno i nema honorar ...a ni nominacija ne znaci nista , ostace sigurno . da li ova odluka znaci da se neko moze povrediti , da mu se moze otovoriti glava ...i da to ima cenu , 2-3 mesecna honorara ??

Marija

pre 4 godine

Nikad brutalnija kazna??? Bruka. Najbrutalbija kazna je diskvakifikacija a ne kazna honorarima. Nikada se nije desilo da neko posle pesnicenja ne bude diskvalifikovan.Sandra je udarila Minu bez ikakvih povreda pa je smesta diskvalifikivana.

Jovana

pre 4 godine

Ovaj nije diskvalifikivan? A coveku iscepao glavu da ima sedam kopxi. Sramota. Mislim kad bi neko Luni spomenuo nacionalnost kojoj pripada da bi snesta bio diskvalifikovan. A ovaj??? Beli medved

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija