• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

03.04.2020

11:05

ŠOK! ANABELA boluje od OVE BOLESTI - pevačica je sigurna da već ima PRVE SIMPTOME, a bolest je nasledila od MAJKE I BAKE!

Rijaliti

ŠOK! ANABELA boluje od OVE BOLESTI - pevačica je sigurna da već ima PRVE SIMPTOME, a bolest je nasledila od MAJKE I BAKE!

Podeli vest

Anabela Atijas (45) veruje da je obolela od Alchajmerove bolesti! Pevačica ima ozbiljnih problema sa pamćenjem i ubeđena je da je tu bolest nasledila od majke i bake

- Anabela je u panici jer u poslednje vreme zaboravlja mnogo toga i ne može da poveže misli. Njena majka Jadranka leči se od Alchajmera već tri godine u Švedskoj, a dementna je i njena baka. Anabela je sigurna da je ta bolest nasledna i da već ima prve simptome - priča pevačicin prijatelj za Informer.

On otkriva da je Anabela zakazala pregled kod neurologa u Švedskoj, ali ga je odložila zbog "Zadruge".

(VIDEO) LUNA NAPUSTILA EMISIJU ZBOG ANABELE I MARKA! Žestoko ZARATILI - PLJUŠTALE UVREDE! Razlog je... ŠOK!

 

ANABELA ZAMERILA Edisu što ima SE*S u rijalitiju, on je POKOPAO JEDNOM REČENICOM! Nastao HAOS! (VIDEO)

 

- U početku smo svi mislili da je zaboravna zbog brojnih stresnih situacija. Dešavalo se da u toku razgovora izgubi tok misli i ne zna o čemu smo pričali! Posavetovali smo je da što pre ode kod lekara. Zabrinuti smo za nju, posebno jer ne znamo da li će rijaliti uticati na pogoršanje njenog stanja - kaže drug bivše pevačice grupe "Fanki dži".

I sama Anabela je nagovestila u "Zadruzi" da ima ovaj zdravstveni problem.

- Molim vas da me ne prekidate dok pričam jer onda ne znam šta sam htela da kažem. Imam problema sa pamćenjem. Mnogo zaboravljam i teško se koncentrišem. Pored toga, muči me i štitasta žlezda, a i psihički sam loše - priznala je pevačica, na šta je njen bivši muž Gagi Đogani dodao:

- Sigurno imaš Alchajmera kao tvoja mama i baba. Ne gine ti ta bolest!

Foto: TV Pink printscreen

Anabela: Gagi me je držao vezanu u WC-u 48 sati!

Anabela nastavlja da optužuje bivšeg muža Gagija da ju je fizički zlostavljao dok su bili u braku.

- Svakodnevno me je maltretirao! Jednom me je držao vezanu u WC-u 48 sati! Bila sam vezana i visila sam sa plafona! - rekla je Anabela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sandra

pre 4 godine

Od Alchajmera boluje dve trećine građana Srbije. Sve zaboravljaju i sve praštaju pa zato i živimo tako kako živimo. Inače, koga briga za učesnike Zadruge u ovakvoj situaciji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija