• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2020

15:55

PSIHIČKI JE MALTRETIRALI! Nini Đogani vršnjaci slali LUNINE EKSPLICITNE SNIMKE SA MARKOM! Išla kod PSIHOLOGA!

Rijaliti

PSIHIČKI JE MALTRETIRALI! Nini Đogani vršnjaci slali LUNINE EKSPLICITNE SNIMKE SA MARKOM! Išla kod PSIHOLOGA!

Podeli vest

Nije joj bilo lako!

Anabela Atijas i Gagi Đogani konačno su zajedno seli i u dvorištu popričali o problemima koje imaju zbog ćerke Lune Đogani. Tom prilikom isplivali su porodični detalji o Nini, Andreju i Marku Miljkoviću.

ZADRUGARI SU MORALI DA IZABERU NAJNEPRIJATNIJEG! Ovaj zadrugar je dobio NESLAVNU ETIKETU! (FOTO)

Foto: printscreen

"Ja sam ostala bez posla, razvela sam se. Ti si rekao da će Nina dobijati po 150 evra mesečno. Nije dobila. Ti nas nisi obezbedio. Ne nas, njih dve. Auto je isplaćen do zadnjeg dinara. Andrej je prodao stan i do dinara platio auto i još je rekao: "Hoću da pomognem Luni". Htela je da kupi stan, nije imala dovoljno", govorila je Anabela, pa iznela informaciju da je njena ćerka Nina bila veoma loše.

KAD BI ĆERKA I UNUKA SAMO ZNALE! Majka Anabele Atijas u jako lošem zdravstvenom stanju!

Foto: tv pink printscreen

"To ni ti nisi znao. Tek sad kad je počela (Nina) da doživljava panične napade sa psihologom u razgovoru je rekla šta joj se dešavalo, da su joj deca snimke i slike pokazivali njene (Lunine) p*rno akcije", otkrila je Anabela.

ANABELA IMA DEČKA? Iako tvrdi da i dalje gaji EMOCIJE prema ANDREJU, MARKO JE POKOPAO ZA SVE PARE!

Pogledajte video:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija