• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2020

10:20

(VIDEO) NISAM UŠLA OVDE DA BIH ZAVRŠILA U LAZI! Luna i Marko u ozbiljnoj SVAĐI, Đoganijeva saznala ŠOKANTNU ISTINU!

Rijaliti

(VIDEO) NISAM UŠLA OVDE DA BIH ZAVRŠILA U LAZI! Luna i Marko u ozbiljnoj SVAĐI, Đoganijeva saznala ŠOKANTNU ISTINU!

Podeli vest

U ranim jutarnjim satima Luna Đogani počela je raspravu sa svojim dečkom Markom Miljkovićem i to ni manje, ni više nego zbog Jelene Pešić i njegovog druženja sa njom

Luna je kroz razgovor sa Markom shvatila kako on gleda na njihov raskid, te je bila u šoku kada je shvatila da bi on sa njom spavao u krevetu i da dođe do ljubavnog brodoloma.

(VIDEO) KAKO JE VRUĆE... Anabela i Gagi zajedno u izolaciji, a onda ga je ona pitala SAMO JEDNO!

ANABELINA ĆERKA ZAVRŠILA U BOLNICI! ŠOK - dok je cela porodica u RIJALITIJU, evo ko je bio uz NJU! Nije Atijas!

- Ti i da raskineš, ti bi spavao sa mnom u istom krevetu? Sad si rekao da ti to nije bitno, nisi me pecnuo, nego si hteo da ispadneš kao... Bravo šmekeru, a šta ćemo sa tvojim prethodnim šmekerskim delima dok sam ja bila napolju? - upitala je Luna.

- Ništa ja nisam radio, vidiš šta rade ljudi ovde koji su u vezi. Ja sam znao da će ti smetati, ali nisam znao da će ti toliko baš - branio se Miljković.

- Ja da nisam ušla ovde ili bih završila u Lazi, ili bih otišla negde daleko i promenila identitet - rekla je Đoganijeva.

Više evsti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija