• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.04.2020

19:00

ANABELA SE UHVATILA ZA GLAVU KAD JE ČULA šta joj je Veliki šef poručio! EVO KOJI JE ZADATAK DOBILA! (VIDEO)

Rijaliti

ANABELA SE UHVATILA ZA GLAVU KAD JE ČULA šta joj je Veliki šef poručio! EVO KOJI JE ZADATAK DOBILA! (VIDEO)

Podeli vest

Uhvatila se za glavu kad je čula...

Veliki šef poslao je pismo koje je pročitao Mlađa Jovanović, nakon što su se svi stanari okupili za crnim stolom. Anabela Atijas se uhvatila za glavu jer će biti sudija.

"ANABELA IMA KARTON KOD PSIHIJATRA" Gagijeva sestra IZNELA OZBILJNE OPTUŽBE - Tvrdi da je Atijasova pokušala da naudi ćerki NINI?!

 

(VIDEO) POSTALA JE PATOLOŠKI LAŽOV, MANIPULATOR! Anabela URNISALA Lunu, nije mogla da dođe sebi od ŠOKA!

 

- Dragi zadrugari, vreme je da počnete sa rešavanjem sudskih sporova, jer je na adresu Velikog šefa stiglo mnogo tužbi. Ivana Šopić je tužila Ivu jer misli da se još nisu ugasila njena osećanja prema Stefanu Kariću. Ivana dodaje i da zamera Ani Korać što je odugovlačila slikanje, a Maji zamera što je pokazala svoje gole grudi. Sudija Anabela je dobila ovaj slučaj - glasilo je pismo.

Anabela se uhvatila za glavu kada je čula da je ona sudija, a onda je suđenje počelo. 

Više o RIJALITIJU POGLEDAJTE OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borakojic48

pre 4 godine

Marko Miljković očigledno laže Anabelu, Lunu, Gagija, sve zadrugare i oko1.ooo gledalaca kada je izjavio da je Nini, Anabelinoj ćerki, 5 puta nosio novac za hranu a svi su potvrdili da se to desilo samo jednom i to nije joj dao svoj novac nego novac koji je Anabela ostavila kod jednog njihovog prijatelja da joj da ako joj zatreba a Luna je samo zamolila Marka da joj to odnese. To je potvrdila i Luna i Nina zvanično, novinarima, Kakav lažov?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija