• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

08.04.2020

13:36

ZAVRŠEN VELIKI BRAT ZBOG KORONE! Učesnici izašli iz RIJALITIJA na slobodu i POTPUNO SE ŠOKIRALI!

Rijaliti

ZAVRŠEN VELIKI BRAT ZBOG KORONE! Učesnici izašli iz RIJALITIJA na slobodu i POTPUNO SE ŠOKIRALI!

Podeli vest

Takmičari rijalitija "Veliki brat" širom sveta izlaze iz tog rijalitija i otkrivaju koliko je pandemija koronavirusa promenila život

Takmičar švedskog "Velikog brata" Danijel Glasman prošle nedelje je izašao iz šoua u kojem je proveo 50 dana, a kada je ulazio u kuću Velikog brata, koronavirus je bio tek kineski problem i nije se toliko o njemu govorilo u Evropi.

(VIDEO) ŠOK! SLOBU RADANOVIĆA BLOKIRALI NA INSTAGRAMU! Hteo da se uključi "lajv" ali nije mogao ZBOG OVOGA! DUŠEBRIŽNICI, SVAKA VAM ČAST!

(VIDEO) RAZOČARANA, BESNA! Nakon RASKIDA sa Sanjom, Matora priznala: OVAKO MI JE MNOGO LAKŠE!

 - Još uvek pokušavam da shvatim šta se događa. Teško mi je da prihvatim koliko se svet promenio. Očito da ne možeš 50 dana biti izolovan od ostatka sveta i da očekuješ da će sve ostati isto. Imao sam vrlo duboko iskustvo, kao i svet -  rekao je Glasman za Gardijan.

Ovaj 38-godišnjak dodao je da je zbog ograničenih informacija koje su dolazile u rijaliti podcenio čitavu situaciju, kao i ostali učesnici u šouu.

 - Kada smo otišli u izolaciju, nismo znali u kojoj se meri koronavirus proširio svetom, a Švedska nije imala ni jedan zabeležen slučaj. Zbijali smo šale o situaciji oko korone, zamišljajući hoće li svet izgledati poput kakvog filma sa zombijima kada napustimo kuću -  ispričao je.

Producenti švedskog šoua odlučili su da slede primer nemačkog šoua pa su takmičarima odlučili da pruže ograničene informacije o pandemiji, iako Glasman tvrdi da je pokušao svim silama da shvati šta se događa van šoua.

 - Bio sam tamo 50 dana, imao sam vrlo malo informacija iz spoljnog sveta. Pre nekoliko nedelja su počeli da nas brifinguju o situaciji, hteli su da znamo da su oni koje volimo kao i naše porodice na sigurnom. Pokušavali su da nas smire - kazao je.

Kanadski "Veliki brat" završen je ranije zbog karantina, a nagrada je donirana organizacijama za borbu protiv koronavirusa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17