• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

09.04.2020

20:54

KONAČNO ĆE OZDRAVITI! Đole krivi Anabelu za Lunino LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE - Predvideo je SVE!

Rijaliti

KONAČNO ĆE OZDRAVITI! Đole krivi Anabelu za Lunino LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE - Predvideo je SVE!

Podeli vest

Nije sumnjao da će do ovoga doći!

Kako se Anabela Atijas javno odrekla ćerke Lune Đogani, oglasio se Đole Đogani pa je istakao da je sve to predvideo, i da je znao da će to da se desi.

UPS! Mladen Vuletić snimao PENIS devojci - NA OVO SU PALE MAJA MARINKOVIĆ I DALILA DRAGOJEVIĆ? (18+VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

"Sve to što se dešava sada u "Zadruzi" predvideo sam. Ne pratim toliko "Zadrugu" u poslednje vreme i bilo bi najbolje da se po tom pitanju ne oglašavam. Samo ću reći da sam znao da će se Anabela javno odreći Lune, ali i da će doći i do batina", kazao je na početku Đole.

MENSUR KRIJE OD MINE DA MU SE OTAC UBIO? ONA definitivno RASKINULA - Zadrugar RONIO SUZE PRED SVIMA!

"Oni sada sami pokazuju svoje pravo lice. Sve je isplivalo na površinu. Žao mi je Gagija, jer je on nesnađen. Nalazi se između dve vatre, Lune i Anabele, i ne zna na koju stranu da strane. Anabela je očigledno spremna sve da radi za novac, pa tako i ovo što se sada dešava u rijalitiju" dodao je Đole.

Foto: Printscreen You Tube

OVO JE MENSUROV BRAT ARDIJAN! NE SPOMINJE GA često, a učestvovao je u Pinkovim zvezdama - Evo KAKO PEVA! (VIDEO)

"Šta to znači što se odriče ćerke? Šta je loše u svemu tome? Luna je trpela nasilje, ona mora da kaže to što Anabela traži. Luna će nakon ovoga svega ozdraviti. Izbacila je teret iz sebe i konačno se suprostavila Anabeli", zaključuje on.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija