• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2020

09:15

(VIDEO) NE PODNOSIM GA! Matora OPLELA po Sanjinom BIVŠEM, pa poručila: Pošto si bila drska i bezobrazna... ŠOK!

Rijaliti

(VIDEO) NE PODNOSIM GA! Matora OPLELA po Sanjinom BIVŠEM, pa poručila: Pošto si bila drska i bezobrazna... ŠOK!

Podeli vest

Haos se nastavlja!

Iva Grgurić imala je pitanje za Jovanu Tomić Matoru za vreme "Igre istine" tokom kog se osvrnula na njen video poziv koji je nedavno imala sa Sanjom Stanković.

Na pitanje da li misli da je Sanja tražila samo razlog kako bi stavila tačku na njihovu vezu, Matora je odgovorila:

Foto: tv pink printscreen

(VIDEO) NIKAD IH NISAM GLEDALA KAO...Ana Korać otkrila ŠOK DETALJE iz privatnog života o Luni i Anabeli!

 

OVO JE ZABOLELO! Anabela ponizila Lunu HVALEĆI Teodoru - OVAJ ZADRUGAR prozvao Džehverovićevu KAO NIKADA DO SADA!

 

 

 

- Iskreno, očekivala sam da će malo da mi se opravda što se tiče tih stvari. Besna sam, razočarana sam... Kao što je i ona na mene, ima pravo, kao i ja. Ona nije imala lep odnos sa njim. To je čovek koji svaki put iskoristi trenutak da me pljune. Ne razumem zašto se ona ljuti na mene. Očekivala sam u pozivu da ćeš da raskineš sa mnom i krivila sam sebe, ali pošto si ti bila hlanda, drska, bezobrazna, govorila si mišljenje drugih ljudi, pošto ti hoćeš da vaspitavaš dete, a ne mene... Imam utisak da su se pomirili. Bolna mi je tema, ne podnosim tog dečka. Meni je bolesno da dve godine živiš i sa devojkom i sa verenicom - pričala je Jovana.

Foto: printscreen/tvpink

- Ružno mi je što je iznela ime jedne osobe. Ne bih volela da je nikad izgubim kao prijatelja. Bili smo na selu kod njenih sa njenom mamom tri dana, upoznala sam joj celu familiju i prijatelje. Naša veza nije bila kao veza, nego kao vanbračna zajednica. Mislim da treba sve otvoreno i iskreno da mi kaže. Zbog nje sam bolji čovek, promenila sam život na bolje. Ne bih volela da je izgubim. Tako me je jadno spustila na tom pozivu - govorila je Matora.

SATI U ZADRUZI SU IM ODBROJANI! Anabela će sa NJIH DVOJE u BORBU za ostanak u rijalitiju! Ko ima šanse protiv nje?

 

Bivša zadrugarka UME SA PESNICAMA, a sad je pokazala rukama MOŽE NEŽNIJE - PREPORODILA SE ŠMINKOM!
 

 

- Mislim da se pomirila sa njim. Ja ne mogu da shvatim koliko ona njega voli, da bi mu sve to oprostila. Mislim i da je sada u ovom trenutku sa njim. Mislim da smo obe krive i da nema pravo da kaže bilo koju ružnu reč. Mene je više zabolelo to što je ona uradila. Ja sam joj naišla u trenutku kada je ona izgubila veru u sve. Ona je odbila moju veridbu, prešla sam i preko toga - nastavila je Matora.

Više vesti o Zadruzi pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17