• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

13:53

(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI! Anabela se JAVNO IZVINILA Kiji i Slobi, pa zagrlila Lunu kao NIKAD DOSAD!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI! Anabela se JAVNO IZVINILA Kiji i Slobi, pa zagrlila Lunu kao NIKAD DOSAD!

Podeli vest

Anabela Atijas tokom večeri rezervisane za nominacije obratila se zadrugarima, a zatim i posebno svom bivšem suprugu Gagiju Đoganiju, kao i ćerki Luni, koju je dobila sa njim u braku. Tada je i palo emotivno pomirenje majke i ćerke, kao i javno izvinjenje koje je pevačica uputila između ostalog i Kiji Kockar, kao i njenom bivšem mužu, pevaču Slobi Radanoviću

 - Nemam nikakav problem što sam nominovana. Gagi je ovde osam meseci, stvorio je odnose sa 90 odsto ukućana, što je očekivano. Gagi je njima dobar prijatelj, što ne znači da je meni dobar bio muž. Gagi je upirao prstom u mene, dok nije ušao ovde, pričali smo o tome pre neko veče. Zato sam ja neko ko ga hvali. Slažem se sa njim ali meni je teško da zaboravim bol. Ja sam to oprostila, krenula sam dalje, ali mi je mnogo teže da zaboravim jer sam to osetila na svojoj koži. To je moja bol. Prvo veče u izolaciji sve mi se prevrnulo u želudcu. Posle deset godina sam trebala da budem u sobi dva sa dva, vraćaju se neke uspomene -  rekla je Anabela.

UČESNICA RIJALITIJA TRUDNA PEVALA PO KAFANAMA, PA ABORTIRALA: Ušla u Parove, a kad se ZAVRŠI mora da se suoči da ovom ISTINOM!

ODJEKNULA TAJNA ZADRUGE - otkriven NEPRIMETAN način komunikacije! GLEDAOCI NEMAJU POJMA!

 - Gagijeva sreća je što je ostao miran i mudar, što se nikome nije zamerio, što je to u svoja 4 zida ispoljavao i svađao se preko televizora umesto oči u oči i sa Matorom i sa Zoricom i sa Mićom i sa Kijom i sa Slobom. Ja ovim putem imam potrebu da se izvinim svim tim ljudima. Imala sam potrebu da šitim svoje dete -  dodala je ona. 

Zatim, u "Igri istine", Anabela je pitala svoju ćerku Lunu da li je voli, a ona joj se zaletela u zadrljaj jecajući. Taj trenutak svi su ispratili ćutke, posmatrajući veliko pomirenje majke i ćerke. 

 - Tako si mi nedostajala... gledam te i ne prepoznajem te, ne mogu da verujem da smo to doživele ti i ja. Ti si srce mog srca -  rekla je Anabela.

 - I ti meni nedostaješ  - odgovorila je Luna.

 - Ja sam se trudila da budem najbolja majka -  govorila joj je ona.

 - Mama, ti znaš kako te ja gledam i da si ti najbolja mama na svetu. Moramo da se držimo zajedno - odgovorila joj je ćerka.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija