• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

12.04.2020

19:56

''ZBOG MINE JE OSTAO BEZ DINARA, A ONA SE SPRDA!” Prvo oglašavanje Mensurovog BRATA - pozvao PRODUKCIJU da ga uključe, HOĆE DA GA SKLONI OD NJE!

Rijaliti

''ZBOG MINE JE OSTAO BEZ DINARA, A ONA SE SPRDA!” Prvo oglašavanje Mensurovog BRATA - pozvao PRODUKCIJU da ga uključe, HOĆE DA GA SKLONI OD NJE!

Podeli vest

Samo za Informer.rs

Ljubavni odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića je jedna od gorućih tema u Zadruzi 3. Iako je svoj stav o njima i njihovom ponašanju dala Minina majka Ivana, došao je red da se konačno oglasi neko sa Mensurove strane. Podrška nije nedostajala sa Ivanine strane, dok je Ardijan Ajdarpašić protiv njihove ljubavi jer kako i sam kaže njegov brat nije sav svoj pored nje.

MILJANA završila na NASLOVNICI prestižnog AMERIČKOG MAGAZINA? Sa 180.000 evra na računu DOŽIVELA OVO! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

IZBEGLA DOŽIVOTNU ROBIJU! Zorica Marković BACILA LJUBAVNICU NJENOG MUŽA U REKU - Nastao HAOS! (VIDEO)

- Pratim Zadrugu koliko moram, što manje da se ne nerviram zbog Mensura, sa onom Minom čuda čini. On je onakav i van rijalitija, ali sad se ponaša kao da je jedna jedina devojka na svetu. Od onoliko devojaka, on se za nju uhvatio. Rekao sam mu kad je ulazio da se ne vezuje nešto preterano, da se zeza. Ne sluša me, sam je pao, sam se ubio. Da mi daju poziv, zvao sam da ih pitam. Rekao bih mu par stvari, pokazao bih mu ja. Treba da gura da ide do prvog mesta - govorio je njegov brat, a na pitanje da li je svestan podrške koju Mensur ima od gledalaca Zadruge odgovorio je:

Foto: printscreen/tvpink

BIZARNO! Aktuelni zadrugar PRISUSTVOVAO OČEVOJ SAHRANI PUTEM TELEFONA - Svi su zanemeli od NEVERICE! (VIDEO)

- On stvarno ima veliku podršku, znam to i vidim to. Uvek mi pišu, retko šta loše. Pitam se nekad i što je ušao. Bez centa je nekoliko meseci. Ja ne podržavam ono. Ona se sprda sa njim. Ja ne podržavam tu vezu. Treba da se skloni od nje, šta se uhvatio za nju. Moj poziv sa njim bi sve promenio. Treba da gleda napred u budućnost. Samo nešto kuka, plače mi tu kao dete. Kad ga vidim takvog, nervozan sam. Takav je i van rijalitija, ali ovo do sada nisam video. Ne držim mu sveću kad je sa devojkom - završio je Ardijan o njihovoj vezi.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJ OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija