• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

07:08

(FOTO) BOLEST, ŠTA SI ISTRIPOVALA! Miljana Kulić opet ŠOKIRALA: Uporedila lik svog sina sa NJIM!

Rijaliti

(FOTO) BOLEST, ŠTA SI ISTRIPOVALA! Miljana Kulić opet ŠOKIRALA: Uporedila lik svog sina sa NJIM!

Podeli vest

Miljana Kulić objavila je snimak u kojem je uporedila lik njenog sina Željka Kulića i dečka Lazara Čolića Zole, u nameri da pokaže koliko njen sin "liči" na Zolu, koji mu nije biološki otac

Kulićeva je zbog objave izazvala brojne reakcije svojih pratilaca koji ne razumeju kakvo je to poređenje deteta sa čovekom koji mu nije otac.

VODITELJ ZADRUGE IMAO HITNU OPERACIJU! Završio sa 15 KOPČI - evo šta se desilo i da li će i dalje VODITI RIJALITI

GRCALA U SUZAMA, ĐOLE UZ NJU! Vesna Đogani je OVDE ODRASLA - oronula ŠUPA, SIROMAŠTVO! Pokazala SVAKI DETALJ (VIDEO)

Svima je poznato da je Miljana u rijalitiju "Parovi" zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem koji je pravii otac njenog sina. Dečak oca ne viša, a Miljana je Zolu upoznala u drugoj sezoni Zadruge, gde je i njen sin boravio sa njom.

"Otac je onaj ko se o detetu brine, a ne onaj čije gene nosi. Zola se u ovom slučaju pokazao veći otac nego što će onaj licemer ikada biti", "Izgleda da mu je Zola pravi otac, a ne Marinković", "Mali je ipak preslikan Ivan, nema Zole ni u romingu", "Bolest, šta si istripovala", neki su od komentara ispod Miljanine objave.

 - Imaš dve bebe, samo 100 kilograma razlike, ništa strašno -   napisao je i sam Zola ispod snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Željko&Zola

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on Apr 13, 2020 at 4:53pm PDT

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija