• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

16:43

(VIDEO) VESNA NAM JE POKAZALA SVOJ DOM! Ovde ona DANAS ŽIVI - na Anabeline POGANE REČI, rekla je samo JEDNO!

Rijaliti

(VIDEO) VESNA NAM JE POKAZALA SVOJ DOM! Ovde ona DANAS ŽIVI - na Anabeline POGANE REČI, rekla je samo JEDNO!

Podeli vest

Vesna je žena za primer!

Pevačica i igračica Vesna Đogani trenutno je jedna od glavnih tema medija.

SNIMAK VESNE ĐOGANI ISPOD MOSTA! Bomba - POGANA USTA SU UKALJALA MOJ ŽIVOT! Sve iznela i uništila ANABELU (VIDEO)

Anabela Atijas iznela je niz uvreda o njoj, a Vesna je rešila da ispriča svoju priču o odrastanju i siromaštvu (detaljnije čitajte ovde).

Foto: privatna arhiva

Pored svih muka kroz koje prolazi, pitali smo pevačicu kako joj prolaze dane i šta sve radi kod kuće, a ona nam je otkrila:

GRCALA U SUZAMA, ĐOLE UZ NJU! Vesna Đogani je OVDE ODRASLA - oronula ŠUPA, SIROMAŠTVO! Pokazala SVAKI DETALJ (VIDEO)

- Isto kao i sve druge žene, kuvam, pomažem deci oko domaćih zadataka. Imam više obaveza nego ikada, ali se ne bunim i molim sve da ostanu kod kuće. Budite dobri, zdravi, veseli, nasmejani. Sve će ovo proći i neka prođe što pre - rekla je Đoganijeva i pokazala nam kako sprema ručak.

Foto: privatna arhiva

Uz nju su sve vreme bili Đole i ćerkica, te se nije ustručavala da nam pokaže i to kako oni uživaju i šire ljubav.

Foto: privatna arhiva

Pored toga, ona je i zaigrala i to samo sa jastukom na sebi. Ceo snimak pogledajte ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 4 godine

Za one koji ne pamte,ova bljuvotina oko preotimanja muza Sladji od ,,slatke,,Vesne razvlacila se mesecima po stampi i televiziji.,,Slatka,, Vesna je ocigledan primer ,da se dobro dobrim ne vraca.Meni su posebno simpaticni ovi primerci ljudskog roda sto svojom ,,podrskama,,imaju samo jedan cilj da se njihovo ime pomene.Sto se Vesne tice neka nastavi da cuti kao i do sada.To misle svi oni koji nemaju lazno saosecanje sa njom.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija