• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

15.04.2020

22:14

MARKO PRIZNAO DA BI SE POMIRIO SA ANABELOM! Postoji samo JEDAN USLOV - evo i koji! Miljković SMEKŠAO! (VIDEO)

Rijaliti

MARKO PRIZNAO DA BI SE POMIRIO SA ANABELOM! Postoji samo JEDAN USLOV - evo i koji! Miljković SMEKŠAO! (VIDEO)

Podeli vest

Da li će se suočiti?

Luna Đogani i Marko Miljković često imaju žustre rasprave zbog pevačicine majke Anabele Atijas koja nije saglasna sa izborom svoje ćerke.

Između Anabele i Marka su pale i žestoke uvrede, a Miljković je priznao da li će svojoj budućoj tašti oprostiti za teške reči. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

(VIDEO) VESNA NAM JE POKAZALA SVOJ DOM! Ovde ona DANAS ŽIVI - na Anabeline POGANE REČI, rekla je samo JEDNO!

- Mnogim ljudima takve stvari ne bih oprostio do kraja života, a što se nje (Anabele) tiče videćemo. U lošim smo odnosima, ja ne vidim i ne osećam da treba njoj da prilazim i da se izvinjavam. Ona je započela celu frku i haos, ja nemam šta da dodam. Ako sam ja spreman eventualno na pomirenje, ona treba prvi korak da preuzme zato što je prva krenula naše svađe. Ovo nema veze ni sa Lunom ni sa Gagijem, Anabela je imala sukob direktno sa mnom. To nju treba da pitate, ja od nje ne zavisim niti mi treba u životu, kao ni ja njoj, može ovako da ostane do kraja, distanca i ignorisanje - rekao je Miljković.

Foto: printscreen RTV Pink

KUM ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR - pluća mu radila 30 ODSTO! A sin mu je na SAJMU, NIJE NAIVNO!

Kako je izgledalo Miljkovićevo izglaganje na ovu temu pogledajte u narednom video-snimku.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija