• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.04.2020

16:39

ODUZIMA ANABELI STARATELJSTVO! Gagi šokirao, sve već smišljeno - Ninu mi neće upropastiti kao Lunu, ONA IDE KOD MENE! (VIDEO)

Rijaliti

ODUZIMA ANABELI STARATELJSTVO! Gagi šokirao, sve već smišljeno - Ninu mi neće upropastiti kao Lunu, ONA IDE KOD MENE! (VIDEO)

Podeli vest

Ne stišava se negativna energija između Anabele i Gagija, nakon burne noći koju su imali.

Prošle noći Gagi Đogani i Anabela Atijas imali su žestoke rasprave, a pevačica je čak i završila u suzama. Oni su se svađali zbog veze u kojoj je njihova ćerka Luna sa Markom Miljkovićem.

LUNA POKLONILA ISTI KRSTIĆ MARKU KAO I SLOBI? Miljković otkrio ovaj DETALJ, Anabela ga odmah SASEKLA! (VIDEO)

KOJE ŽENE RAĐAJU DETE DA BI SE FINANSIJSKI OBEZBEDILE? Sofija Milošević DOBIJA UZNEMIRUJUĆE PORUKE, zbog ovoga se ZGROZILA! (FOTO)

 

Ovom prilikom izneli su nove detalje iz svoje prošlosti i propalog braka koji se završio pre deset godina.Tokom svađe Gagi je aludirao i da je Anabela nekada bila u vezi sa Markom Miljkovićem, što su oboje demantovali, a Anabela je najavila tužbu. Gagi je u razgovoru sa Erminom Pašović, svojom bliskom rijaliti drugaricom, ovog popodneva pričao o Anabeli i stakao da ga mnogo nervira, a spomenuo je i Andreja Atijasa.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

- Bila si mi žena pre deset godina, nemam više nikakve obaveze prema tebi. Ja ću na kraju zbog dece da odem u grob, vratio sam se normali, normalno se ponašam, sve okej... Došla da mi zagorča život ovde u rijalitiju, debil. Što ne priča o svom razvodu i svom sadašnjem životu? To prikriva. Pričaj kako sada živiš, ti si nesrećna... Pusti ti mene. Ne može očuh da čuva moje dete, kako ja brinem. Ne kažem ja, Andrej je pažljiv, ali ja sam ja. Ne može niko da me zameni. Hvala Andreju za svašta, ja znam da je on dobar momak. Ne krivim ja njega ništa - rekao je Gagi.

- Ona je videla. Ko te pita ženo? Pusti Lunu da živi svoj život, nije ugrožena. Ja je ne bih pustio da dođe. Najbolje uvedite mi moju sestru, pa moja sestra bi je ovde poravnala za tri sekunde. Ja ću da uzmem decu za sebe kada izađem napolje. Ninu ću da uzmem, Blankica neka ostane kod nje. Ninu neće upropastiti. Samo nisko udara. Celoj porodici Đogani, j*bala je majku majčinu. Ova ulazi sa limuzinom, ova ulazi sa avionom. Zvezde! Bijonse! Ja se tresem od sinoć, ona đuska uz "Mišiće", ona đuska, kao da se ništa nije desilo. Ustala žena, mantil nosi, sve uredno, a meni nije do života. Hoću da se udavim u jezeru. Dođe mi da skočim i da više... Ono, znaš... Koliko nju boli k*rac za sve ovo. Ona sada jedva čeka 4 sata da dođe Milan i start - nastavio je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija