• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.04.2020

19:00

"PIJAN JE PRETUKAO DEVOJKU, BIO JE PRIVOĐEN..." Oglasila se Tarina majka - ŽESTOKO OPLELA po Mateji i njegovoj PORODICI!

Rijaliti

"PIJAN JE PRETUKAO DEVOJKU, BIO JE PRIVOĐEN..." Oglasila se Tarina majka - ŽESTOKO OPLELA po Mateji i njegovoj PORODICI!

Podeli vest

Nije birala reči!

Otkako se čuo sa svojom porodicom, Mateja Matijević okrenuo je list i ponovo raskinuo sa Tarom Simov, koja nije po volji njegovih najmilijih.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

On je podlegao pritiscima i posle svega što su zajedno prošli, javno raskinuo sa Tarom i ostavio je u suzama. Sve je to osim Tari teško palo i njenoj majci Miroslavi Simov, koja nije navikla da ćerku gleda povređenu, tužnu, utučenu i potpuno slomljenu.

TREBA DA IDU NAPOLJE! Luna najavila RAT Anabeli i Gagiju - KOLJU SE U RIJALITIJU! Nema više strpljenja za njih! (VIDEO)

 

RASKID UŽIVO! Ivana Krunić se uključila - JAVNO OSTAVILA ČOLAKA! Sve mu SASULA, tresnuo slušalicu od BESA! (VIDEO)
 

 

- Svi znamo Matejine bivše devojke, poslednja je moje dete teško povredila pre tri godine. Vezano za Taru, sudski proces je u toku i to neću da komentarisem…  Možda su devojke tog tipa izbor njegovih roditelja. Mislim da je otac ok, ali sve vreme tokom tog razgovora ja sam povraćala! Oni imaju žensko dete… Žao mi je i što je on bolestan. Od ženskog dela familije vuče aroganciju, ekstremni nadobudni, ucenljiv i šatro mačo stav - započela je Miroslava, koja je potom žestoko oplela po Mateji.

Foto: printscreen/tvpink

- Pre nekoliko meseci sam čitala izjavu devojke koja je bila sa njim i koju je pijan pretukao i zbog toga priveden. Znate, meni može da se ne svidi izbor sina ili ćerke, ali ja to ne izgovaram… Mogu kratko da dam neki svoj stav, sud svakako ne, jer ko sam ja da sudim bilo kome?! Sa njom je ostao da bi dogurao dovde, i to je realno. Ja nisam fiktivna žena! Kao hrišćanin pokušavam da ih razumem zašto baš na Vaskrs?! Mateja je hedonista, proračunat, ima prelepu mladu sestru sa silikonskim usnama… Oni su taj fazon, a Tara ide srcem! Sve je krug… Kako su bili nasmejani, tako će biti uplakani, jer će ih stići Tarine suze kao belo vino! Oni funkcionišu po Makijaveliju - "Cilj opravdava sredstvo", a ja po Patrijarhu Pavlu:"Strpljen spašen" - završila je Tarina majka.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija