• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2020

18:53

IZABRALA JE PREPONE UMESTO SVOJIH SESTARA! Anabela DONELA ODLUKU - PREKIDA KONTAKT SA Lunom! A evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Rijaliti

IZABRALA JE PREPONE UMESTO SVOJIH SESTARA! Anabela DONELA ODLUKU - PREKIDA KONTAKT SA Lunom! A evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Podeli vest

Otvorila dušu!

Kao i svake srede, danas je na redu emisija "Amnezija", a voditelj Bane Čolak zadrugarima postavlja pitanja novinara Marka Đedovića.

- Da li više boli ćerkina izdaja ili nasilje od Gagija koje si godinama trpela? - glasilo je jedno od pitanja za Anabelu Atijas.

Foto: printscreen

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 4 KOJA POČINJE 6. SEPTEMBRA!

 

- Dosta sam ja njoj prilazila... Ne bih mogla da poredim sa tim, Luna i ja nismo Ljuba i Aleksandra. Nas dve se nikada nismo posvađale, nikada niko nije mogao da nas posvađa, mogle smo da imamo različito mišljenje, ali naša svađa je najduže trajala dva sata. Znala sam da dođem iz drugog grada, kada nisam želela da uđe u "Zadrugu 2", došla sam samo da bismo se pomirile i da bih je zagrlila pred ulazak. Rekla sam u emisiji da, kada se desio taj sukob kada sam instinktivno pritrčala da je zagrlim, da sam videla mržnju u njenim očima i rekla mi je prvi put u životu: "Skloni se od mene!", ona mi to nikada nije rekla ranije - govorila je Anabela.

Foto: printscreen

Atijasova je prokomentarisala situaciju koja je potresla sve gledaoce kraj malih ekrana.

"GURNULA SI MAJKU NIZ STEPENICE" HAOS U VILI! Učesnica "Parova" priznala: "UŽASNO ME JE NERVIRALA..." ŠOK!

 

- U momentu sam videla samo njen bes, da sam htela da je udarim, udarila bih je spreda, ne bih išla okolo, mene više boli što ispadam agresor. Marko ima veći uticaj na nju, shvatila sam da je ništa nisam naučila. Mene ne boli što je ona bolja sa Gagijem i Markom, mene boli ona. Došla sam ovde da bi ona možda mogla da vidi kako to izgleda kada ne mariš za svoje bližnje, kada te ne zanima kako se osećaju ljudi koje voliš. Mi smo se tri godine skrivali u mišju rupu, ja sam nekoliko puta slomila televizor. Draga Luna, moj dolazak ovde treba da ti dokaže kako je kada izabereš rijaliti i druge prepone, u odnosu na devojčice, tvoje sestre, koje te najviše vole. Moj i Lunin kontakt se neće desiti u "Zadruzi", ona ne razmišlja svojim mozgom - istakla je Atijasova.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivka

pre 4 godine

Mama je zaboravila da je svojevremeno i sama izabrala prepone umesto, ne svojih sestara, već rodjene dece i otišla u Sarajevo ostavivši Lunu prepuštehu sebi, pa se Ceca sažalila na nju. Isto to je uradila baba Jadranka ostavivši nju ocu i njegovoj rodbini, a ona pobegla sa švalerom. Razlika je, ipar velika, Luna to ne radi svoj deci, nije ni majki to htela uraditi, ali mama je uporna da izigrava žrtvu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija