• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2020

22:00

LUNA SE POVLAČI SA JAVNE SCENE! Dosta joj je svega, Miljković pokušao da je URAZUMI! Donela odluku (VIDEO)

Rijaliti

LUNA SE POVLAČI SA JAVNE SCENE! Dosta joj je svega, Miljković pokušao da je URAZUMI! Donela odluku (VIDEO)

Podeli vest

Đoganijeva smatra da je upropastila sebi život jer je bila u vezi sa oženjenim čovekom.

Luna Đogani pričala je sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, nakon što je imala svađu sa majkom Anabelom Atijas. Ovaj ljubavni par pričali su i o dešavanjima iz današnje emisije "Pitanja gledalaca", komentarima, njenom samopuzdanju, kao i o problemima koje imaju u vezi.

"NEKA SE BOGU POKAJE" - Anabela priznala da se OGREŠILA O KIJU, a onda joj je Kockareva ZAPUŠILA USTA!

Tom prilikom je Luna priznala svom dečku da želi da se povuče sa javne scene na određeni period. 

Foto: TV Pink printscreen

- Napolju sigurno neću imati ljude koji me komentarišu za crnim stolom. Ovaj put će sve biti drugačije. Ja sam rekla za stolom da ću totalno da se povuem na nekom vreme, meni samo treba da nađem mir u svojoj duši. Hoću da idem na selo i da nemam signala - rekla je Luna.

- Rekla si da odustaješ od javnog posla, to neću da čujem... - izjavio je Marko.

- To je moja ljubav, ali moram sebe da izlečim da bi bila bolja sebi, tebi, drugima i tom poslu. Meni je žao što ti nisi mene poznavao pre prve Zadruge. Ja sam sebe najviše volela. Posle sam se pitala ko želi da bude sa devojkom koja je javno bila sa oženjenim muškarcem, a onda si se ti pojavio... Grizlo me je što si tako otišao, ne mogu da kažem da sam ušla zbog druženja, jesam i to je razlog... - dodala je Luna.

Foto: TV Pink printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija