• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

23.04.2020

22:22

ANABELA PODNOSI TUŽBU PROTIV MARKA! Poručila Andreju: "TUŽI GO*NO! Zašto nisam tukla Lunu kad je trebalo..."

Rijaliti

ANABELA PODNOSI TUŽBU PROTIV MARKA! Poručila Andreju: "TUŽI GO*NO! Zašto nisam tukla Lunu kad je trebalo..."

Podeli vest

Nikada žešća svađa!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

"ŠTO SE NE IZVINIŠ KIJI?! TI SI NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA" Anabela ne prestaje da URNIŠE Lunu, ove reči joj nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

 

JELENA I MARKO SU SE UPOZNALI PRE ZADRUGE Miljković sve priznao i to pred Lunom, Pešićeva otkrila i ovaj DETALJ! (VIDEO)

- Ako je jasno da je Jelena Pešić najlepša zadrugraka i da je Marko s tobom iz sažaljenja. Zašto si s njim i zašto izgovaraš te gluposti? - glasilo je ovo pitanje za Lunu Đogani koja se zatim posvađala sa majkom Anabelom.

- Da, ja sam mu rekla da mi je Jelena Pešić najlepša devojka u kući. Ne vidim ništa loše u tome, nisam zavidna... To mogu da potvrde i ljudi s kojima nisam dobra, da mi je Jelena najlepša i da to nema veze sa druženjem sa Markom. To sam i pre pričala. Njihovo druženje mi je smetalo, a ne zato što je ona najlepša. Ona je meni najlepša od cele ove priče. To je to, hvala lepo - rekla je Luna.

LETEĆA SLAĐA! Pevačica jednu nogu stavila na volan, a drugom preskakala pedale, A ONDA JE... (HIT VIDEO)

- Nisi odgovorila na pitanje. Odgovori lepo. Šta je na kraju bilo? - rekao je Marko.

- Nekada nisam svesna sebe, aspolutno... Rekla sam to, samim tim što sam još uvek u vezi sa njim, ja volim Marka Miljkovića. Ne može niko da promeni to osećanje u meni, dok ja to ne budem sama htela. A zašto ne pričam sa mamom, samo zato što radi ovakve stvari... Postala si komentator, rijaltii igrač, a ne moja mama. Ja sam tvoje dete - nastavila je Luna.

- A tvoj dečko nije rijaliti igrač? A ti si moje dete... Marko Miljković je tvoj izabranik, a Marko Đedović je moj rijaltii prijatelj. Lunka, da li boli kada se družiš sa ljudima koji ti pljuju majku? Marko, to što je sa tobom, ona je loše - rekla je Anabela.

- Užas! On ti je pružio ruku, ti njenu nisi. Moja majka se ovde udružila s ljudima koji me najviše pljuju - rekla je Luna.

- Ti svaki dan govoriš da je ona paćenica, da je došla da čuva prepone... Ti joj ukucavaš taj film i na mene to prebacuje, sram te bilo! Treba da ohrabriš nekad svoju ćerku, a ne da joj se svetiš. To Andreju ovako na nos. Tvom Andrejku to na nos. Majka treba da se postavi prema svom detetu, a ne da se sveti. Ovo je čista osveta majke koja je sama kriva što je podržala tu vezu u "Zadruzi 1". To što Luna neće da priča to je normalno - rekao je Marko, Anabeli.

- Andrej, tuži g*vno. Pedofilu, ona nije dete, ona ti je devojka! Trebala sam da je tučem tad kad je ušla u vezu sa oženjenim - rekla je Anabela.

U video snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija