• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2020

12:22

SANJA ĆE DOBITI NERVNI SLOM! Matora otkrila INTIMNE DETALJE sa bivšom, pa opisala šta se dešavalo u KREVETU: Ne mogu baš svakog...

Rijaliti

SANJA ĆE DOBITI NERVNI SLOM! Matora otkrila INTIMNE DETALJE sa bivšom, pa opisala šta se dešavalo u KREVETU: Ne mogu baš svakog...

Podeli vest

Svima je poznato da Jovana Tomić Matora voli da priča o svojim intimnim odnosima, a sada je pomenula bivšu devojku Sanju Stanković

Njih dve su zajedno bile kroz dva rijalitija, a sada se Matora prisetila vrele akcije koju je imala sa devojkom i istakla da što se tiče žena postoji određeni standard.

(VIDEO) LUNA URLA NA ANABELU, POTPUNI HAOS U RIJALITIJU! Atijasova PRED PUCANJEM, pa urnisala ćerku: Ja se TEBE...

(VIDEO) POGAZILA REČ! Luna nije bila na Matorinoj ŽURKI, čekala je trenutak i POKLONILA JOJ OVO, Sanji neće biti svejedno!

 - S*ks sa devojkom je mnogo intiman. Samo sam sa Sanjom i još dve, tri devojke imala, kako da kažem. Ne mogu baš svakog oralno da zadovoljim -  ispričala je Jovana, koja je Luki Beliću priznala da je sa Sanjom želela dete:

"Ja sam htela sa Sanjom dete, bila sam spremna da idemo na oplodnju. Imam izražen majčinski instinkt."

Vieš vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija