• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

19:35

''UNIŠTAVATE IMANJE'' Produkcija se ALARMIRALA - KAZNILA SVE ZADRUGARE! Veliki šef UDARIO PO DŽEPU!

Rijaliti

''UNIŠTAVATE IMANJE'' Produkcija se ALARMIRALA - KAZNILA SVE ZADRUGARE! Veliki šef UDARIO PO DŽEPU!

Podeli vest

Prevršili svaku meru!

Zbog skandaloznog stanja u kome se nalazi velelepno imanje u Šimanovcima, i pored svih opomena koje dobijaju, Veliki šef je odlučio da se obrati zadrugarima i uputi im najoštriju kritiku, kazni ih i opomene za ubuduće.

MOGLA JE DA BUDE SNAJKA U FAMILIJI KARIĆ! Ovaj BIZNISMEN je bio VELIKA LJUBAV Anabele Atijas!

Foto: printscreen/tvpink

PREKINUTA MEDIJSKA TIŠINA! Marija Kulić se OGLASILA - Miljani je PRED SVIMA rekla OVO - a onda se OBRATILA JAVNOSTI!

Zadrugari, pre par nedelja smo govorili o nehigijeni koja vlada. Posmatrajući sve rijaliti programe koji su emitovani, još nismo videli ovoliku količinu nekulturnih ljudi. Sramotno je i govoriti koliko su prljave prostorije. Pokazajute aljkavost, prljavost i nekulturu. Dokazane ste lenštine. Ukoliko se ne budete opametili, bićete kažnjavani svake nedelje. Sledeće nedelje smanjenjem budžeta od 1.500 dinara, što je malo u odnosu na stanje u kojem se imanju nalazi. Osim toga, uništavate grad. Ne znamo kako nekome pada da ubaci stolicu u bazen, koji je pre nekoliko dana dezinfikovan. Podsećamo vas da sve što ste uništili će biti obračunato na kraju sezone - glasilo je pismo.

''PIPAO ME I MOLIO ME...'' Zbog OVE Lunine izjave POPADALE VILICE svima u BELOJ KUĆI - Anabela ZANEMELA!

Foto: printscreen/tvpink

Izvinjavam se Velikom šefu i produkciji, iznervirao sam se zbog igre, ne Miće - pravdao se Bora.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija