• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2020

12:57

SKANDAL! Bora PLANIRAO VEZU sa Banetom - PROCURILA PREPISKA SANTANE I MIRKA GAVRIĆA! (FOTO)

Rijaliti

SKANDAL! Bora PLANIRAO VEZU sa Banetom - PROCURILA PREPISKA SANTANE I MIRKA GAVRIĆA! (FOTO)

Podeli vest

Šok!

Lepi Mića izneo je ozbiljne tvrdnje na račun Bore Santane i rekao kako je zadrugar bio veoma prisan sa bivšim cimerom iz Bele kuće Mirkom Gavrićem.

(VIDEO) TOTALNI HAOS! Dragana otkrila da je možda TRUDNA sa Edisom, pa odlučila da ga VRATI Zilhi!

Na svom Instagram profilu, Mirko  je objavio prepiske sa Borom, a na jednom od dopisivanje može se videti zamagljeni video-prilog sa interesantnom porukom.

Foto: Printscreen You Tube

Ono što je još zanimljivo jeste što je Mirko zaokrižio deo gde Santana spominje da će ući u istopolnu vezu i to sa Banetom Čolakom, kao što su to uradile Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

ANABELA GA SATERALA U ČOŠAK! Marko priznao da je tukao BIVŠU DEVOJKU - Svi sumnjaju da je Ena Popov!

Foto: Printscreen You Tube

"Bora je snimio pesmu koja se zove "Čokolada" i nije bio zadovoljan kako je istu otpevao. Tražio mi je pomoć da ja isproduciram njegovo pevanje i ponovo ga snimim! S obzirom na to da smo obojica znali da ulazimo u rijaliti dogovorili smo se da se vidimo i to ne u vreme koje se navodi u rijalitiju! Bilo je 20 minuta posle ponoći. Doneo je snimak svoje pesme, kod mene bio ugošćen kao i svi drugi koje velikodušno primim u kuću i nakon sat i po vremena je otišao. Sledeće prepiske nisam želeo ovo da objavljujem, ali čujem da on mene i dalje psuje, vređa i pominje u najružnijem kontekstu. Posle ovoga... Žao mi je Borivoje! Ja više ne ćutim i ne trpim! A ti ćeš i za sinoćnje uvrede popiti još jednom tužbu!" napisao je Mirko.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 3 godine

Ne verujem u ovo. Svi znamo da Bora voli da se zeza. Bora voli cure to svi znaju. A ovo je samo glup pokusaj osvete povredjenog coveka.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija