• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2020

13:25

(VIDEO) UDARAĆU NAJGORE DO SADA! Bora javno zapretio SVIM zadrugarima, pa se obračunao sa Lepim Mićom!

Rijaliti

(VIDEO) UDARAĆU NAJGORE DO SADA! Bora javno zapretio SVIM zadrugarima, pa se obračunao sa Lepim Mićom!

Podeli vest

Za porodičnim sastankom, dok su zadrugari birali jednog među njima ko će biti trgovac tokom kupovine zamirnica, došlo je do sukoba Lepog Miće i Bore Santane, koja je počela još prethodnog dana

Santana se pravdao zbog reči, za koje je Lepi Mića tvrdio da je izgovorio.

(VIDEO) LUNA URLALA, VRIŠTALA, BACALA SE ZBOG MARKA! Đoganijeva doživela NERVNI SLOM, Miljković nije znao šta ga je SNAŠLO

SKANDAL! Bora PLANIRAO VEZU sa Banetom - PROCURILA PREPISKA SANTANE I MIRKA GAVRIĆA! (FOTO)

- Ja sam rekao da si svom ocu psovao šta? Sećate se za Novu godinu šta je rekao - odbrusio je Lepi Mića.

- Ja nisam vređao, ali ću početi! Ovo što ste meni uradili, ja pamtim, i ne praštam nikome! Da li ću vređati porodice, žene, udaraću najgore! To što ste uvredili Milicu, samim time ste uvredili i mene - rekao je Bane.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija