• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

01.05.2020

19:36

SANJA STANKOVIĆ JE TRUDNA! Nije htela da otkrije ko je tata, ali je REKLA OVO! Kako će sve to MATORA PODNETI?

Rijaliti

SANJA STANKOVIĆ JE TRUDNA! Nije htela da otkrije ko je tata, ali je REKLA OVO! Kako će sve to MATORA PODNETI?

Podeli vest

Bivša učenica "Zadruge" je u drugom stanju...

Mediji danima bruje o raskidu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, kao i o navodnom pomirenju atraktivne plavuše sa bivšim verenikom.

Foto: Printscreen You Tube

Sanja se povodom te teme oglasila i objasnila da između njih nema ništa više od prijateljstva. 

Stankovićeva je pre nekoliko dana bila gost u emisiji „Amdži šou“, pa se na društvenim mrežama povela polemika oko njene kilaže, te da postoji mogućnost i da je trudna.

MAMA JE SAMOHRANI RODITELJ, DRUGARICE SU IMALE VIŠE OD MENE! Sanja Stanković priznala koliko ju je ŽIVOT NAMUČIO i šta je sve morala da radi!

 

NAMERNO SAM JOJ POSLALA PORUKU! Sanja se čula sa Lunom pred njen ULAZAK U RIJALITI! Otkrila RAZLOG: "Htela sam da vidim kako će..." ŠOK!

Podsećamo, da je Sanja više puta dovođena u vezu sa poznatim fudbalerom, koji joj je priredio nezaboravno iskustvo u Barseloni, što smo mogli videti i na njenom Instagramu.

- Srećna sam, uvek sam zaljubljena i voljena. Trenutno se tako osećam i volela bih da tako ostane. U koga sam zaljubljena, to je već moja stvar i ono što volim najviše od svega jeste da nas nijedan paparaco ne može uslikati zajedno jer ne živimo u istoj zemlji. Volim što su se stvari smirile povodom Jovane, i znam da nas čeka jedan prijateljski razgovor i da ćemo ona i ja sve rešiti vrlo civilizovano - tvrdi Stankovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Apr 29, 2020 at 1:23am PDT

 

Ona je upravo beogradskim medijima priznala da je u blagoslovenom stanju. 

- Da, trudna sam! Istina je, ali ne želim ništa još o tome detaljno da pričam. Test sam uradila i bio je pozitivan, ali dok se ne smiri ova situacija i ne odem kod ginekologa neću ništa da tvrdim jer test ume i da pogreši – potvrdila je Sanja.

Više o RIJALITIJU POGLEDAJTE OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija