• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo, Informer.rs

01.05.2020

23:23

LUNE MI JE ŽAO! Gastoz ipak PROGOVORIO o porukama i toj večeri - SLAGALA JE?! Brine za njeno ZDRAVLJE!

Rijaliti

LUNE MI JE ŽAO! Gastoz ipak PROGOVORIO o porukama i toj večeri - SLAGALA JE?! Brine za njeno ZDRAVLJE!

Podeli vest

Nije mu svejedno što je svi napadaju.

Opšti haos u "Zadruzi" je nastao kada je Marko Miljković saznao da je Luna Đogani u noći njihovog pomirenja bila u stanu kod Nenada Sinđelića Gastoza sa kojim je ranije imala aferu. Đoganijeva je iznela nekoliko verzija ove priče, te upetljala u svoje laži, a zbog ovoga je Miljković i raskinuo sa njom. 

NEMA POMIRENJA! Marko brutalan: "GASTOZ JE IDEALAN ZA LUNU!" Pozvao ga da dođe u Zadrugu da se smuva sa njom (VIDEO)

Gastoz, jedan od glavnih aktera ove priče je u emisiji "Netkulturno" istakao da mu je žao Đoganijeve i nervnih slomova koje doživljava.

Foto: printscreen/tvpink

- Ne znam. Sve je preforsirano. Meni je nje žao. Tako neke poruke, ja sam ovakav, pa se Šebez oglasio. Ja stvarno ćutim, ne želim da se oglašavam sa strane, jer znam da je svakog sr*nja tri dana dosta. Sve će to da se stiša. Našli su joj slabu tačku i kao kopci, uopšte ne misle na njeno zdravlje. Možda je nešto slagala, možda nije. Tamo je bitno da imaš nekog svog u timu - ispričao je Gastoz. 

 

SVI SE PITAJU GDE JE LUNA! Počele NOMINACIJE, zadrugarka nije za stolom! Ali na ovoj fotografiji se vide njene papuče i...

Foto: Printscreen/TV Hepi

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica opajdara

pre 3 godine

Idealan ste par, DVE BUDALETINE, Gaddskrozz i Lunjara funjara

Krusevac

pre 3 godine

Gastoz je brani zna da mu je ona sigurica za trpanje kad izadje

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija