• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

15:09

(VIDEO) TUKAO ME, BACAO NA POD...Anabela iznela JEZIVE OPTUŽBE na Markov račun- SVE PRIZNALA!

Rijaliti

(VIDEO) TUKAO ME, BACAO NA POD...Anabela iznela JEZIVE OPTUŽBE na Markov račun- SVE PRIZNALA!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli, a pobednica Zadruge 2 doživela je nervni slom.

Molila je na kolenima da razgovaraju, da mu kaže istinu o njenom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastouzom, ali Miljković je bio neumoljiv. 

(VIDEO) GAGI ODLEPIO, PA NAPAO MILJKOVIĆA: Nisi smeo Lunu da nazoveš KUJOM! Marko BRUTALAN: Sve što sam radio...

OVA DVA TAKMIČARA SU PLAĆENA VIŠE OD GLAVNE NAGRADE? Evo ko ima OGROMNI HONORAR u Zadruzi!

Ona je, naime, bukvalno jurila za Markom u nadi da će ovaj da joj oprosti, međutim, Miljković je odgurivao od sebe i rekao da se skloni, jer nema ništa da priča više sa njom.  

Kako bi smirili ćerku, Anabela i Gagi su pokušali da je smire, urazume, možda su prvi put na istoj strani zbog Lune, ali ni to nije pomoglo.

Gagi ju je uhvatio za ramena i počeo da viče.

"Da li ti imaš dostojanstvo? Dokle više ponižavanja?!"

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Marko je iskoristio priliku i pobegao u Belu kuću, a Gagiju i Luni se pridružila i Anabela. Roditelji su pokušavali da uteše Lunu, međutim, Đoganijeva nije uspevala da dodje sebi.

Anabela je okrenula taktiku i počela da govori kako je Marko ušao u "Zadrugu" samo iz koristi.

U jednom trenutku, rekla da mu je Luna prešla preko svega zbog ljubavi, a on da je voli sada bi došao da je uteši, makar kao drug.

 - Tukao se sa mnom zbog tebe, bacao me na pod i hvalio se time. Da li ti misliš da tebe ovaj čovek voli tako što ti baca majku na kolena? - rekla je Anabela.

- Neću da slušam nikog - bila je uporna Luna.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) GLEDALA MI U POLNI ORGAN, DAVALA MI SIGNALE! Miljković RASKRINKAO Anabelu - neviđeni SKANDAL!
Rijaliti

(VIDEO) GLEDALA MI U POLNI ORGAN, DAVALA MI SIGNALE! Miljković RASKRINKAO Anabelu - neviđeni SKANDAL!

Zadrugari i verni gledaoci sinoć su gledali snimke, a voditelj Milan Milošević najavio je i naredni klip. Na narednom snimku prikazan je razgovor Gagija Đoganija i Marka Miljkovića. Gagi je tom prilikom rekao da je najbolje da Marko i Luna Đogani prekinu, a Miljković je potvrdio da je tačka na njihovu ljubav definitivno stavljena. Gagi je još jednom istakao da Luna nije dobro psihički i da nije trebalo da ulazi u rijaliti. Miljković je istakao da Luna mora da shvati da je vernost najbitnija

02.05.2020

08:42

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija