• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

12:17

ZVALI HITNU POMOĆ! Veliki okršaj u "Parovima" - VRISAK SE ORIO VILOM! ON nije poštovao PRAVILA! (FOTO)

Rijaliti

ZVALI HITNU POMOĆ! Veliki okršaj u "Parovima" - VRISAK SE ORIO VILOM! ON nije poštovao PRAVILA! (FOTO)

Podeli vest

Pavao je zadao prvi udarac!

U "Parovima" su sinoć odigrani novi spektakularni boks mečevi. U ringu su se najpre našli Ivan Marinković i Pavao Vladilo, Alberto Galorini bio je sudija, a Darko Vlajić komentator.

ŽESTOKA SVAĐA! Učesnica "Parova" NAPRAVILA HAOS - RUŠILA SVE PRED SOBOM! Reagovalo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Foto: Tv Happy printscreen

Pred početka meča Jelena Ilić ostavila je poljubac crvenim karminom na vratu svog dečka Ivana Marinkovića.

LETE TORTE PO VILI PAROVA - rođendan pretvoren u OPŠTE RASULO! ONA roni SUZE! (FOTO)

Kada je počeo meč Pavao je zadao prvi udarac. U tom trenutku je Alberto zaustavio meč da proveri u kakvom je stanju Ivan i pošto je utvrdio da može da nastavi borbu dao je znak da se meč nastavi. Ipak, nedugo potom, Ivan je predao meč i žalio se, tvrdeći da je bilo neregularnosti.

Foto: Tv Happy printscreen

Alberto je, kao sudija, izjavio da se Pavao borio po svim pravilima i poštovao sve propise. Pošto Ivan nije hteo da nastavi meč Alberto je rešio da on oproba snagu sa Pavaom, i tako je došlo do suočenja dva najjača muškarca u vili. Anastasija Stanojević je svim silama bodrila svog momka, dok su Slađana Petrović, Atina Ferari, i Izabela Alijoski bile uz fitnes instruktora.

PODRŽAVAMO TE, SAMO NAPRED! UDAJE SE Jelena Golubović? Glumica dobila PONUDU U PROGRAMU UŽIVO!

Napeta borba rezultatirala je velikim okršajem prilikom kojeg je pala krv. Palčica se uplašila toliko da je zvala hitnu pomoć, ali sva sreća pa se nije desilo ništa ozbiljno. Pobedu je odneo Galorini, dok je Vladilo bio iznerviran, i stoga nije hteo da prizna poraz, pa je glavnog krivca našao u sudiji meča Džonatana Mastora.

VIŠE O PAROVIMA SAZNAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija