• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2020

22:40

LUNA ŽELI DA SE UDA! Nakon RASKIDA sa Miljkovićem Đoganijeva UDARILA KONTRU, pa mašta o SVADBI...On prošao pored nje - a onda ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

LUNA ŽELI DA SE UDA! Nakon RASKIDA sa Miljkovićem Đoganijeva UDARILA KONTRU, pa mašta o SVADBI...On prošao pored nje - a onda ŠOK! (VIDEO)

Podeli vest

Okreće novi list.

Marko Miljković je raskinuo sa Lunom Đogani zbog laži koje mu je plasirala, a ticale su se njenog boravka u stanu Nenada Sinđelića Gastoza u noći kada su se njih dvoje pomirili.

OGLASILA SE SORAJA! Region bruji o njenom HAPŠENJU, a evo gde je i šta radi starleta! (VIDEO)

Đoganijeva je nakon današnjeg izlaska iz zatvora odlučila da okrene novi list i više ne tuguje. Sela je sa zadrugarima i zapevala. 

Foto: TV Pink printscreen

Pošto je pustila glas, Đoganijeva je spomenula i svoju svadbu za koju je rekla da će trajati punih sedam dana, jedini problem je što joj sada treba novi mladoženja, s obzirom na to da je izašla iz veze sa Miljkovićem.

ZBARIĆE GAGIJA ZBOG NOVCA! Miljkovićeva majka OZLOJEĐENA zbog Lune i Marka, nije štedela ni Anabelu - BRUKA!

 

Moja svadba će da traje 7 dana, kao... Ne, Ivkova slava traje 3, e moja će 7 dana - rekla je Luna, dok je Marko nonšalantno šetao po Beloj kući. 

Foto: TV Pink printscreen

U narednom video-snimku pogledajte detaljno o svemu ovome.

VIŠE O DEŠAVAJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vera

pre 3 godine

Luna zaboravila da mora prvo da nahvata na brzinu nekog muškarca, da bi mogla da napravi svadbu.

petar golemi

pre 3 godine

Lunjo, Luno...... kako si mlada , neiskusna i nevina al ' u lakat, evo par prakticnijeh savijeta: jedna svadba tri dana.....Inace ono na sto si mislija bila je slava, Ivkova slava koju je napisao tamo neki Stevan Sremac, a slava i svadbe ipan nisu isti obicaji...... Dakle ako smo u tvrdi li da jedna svadba traje tri dana (a za to treba musko ili žensko celjade 1 komad) a ti Lunjo nadji tri celjadeta ( muskijeh ili zenskinja) pa se jednovremeno udaj sa sve njike tri, da se ne pobavljas eksperimente uzalud.. I tako ce ti svadba trajati tri puta po tri dana....

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija