• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

08:35

GADIŠ MI SE! LAŽEŠ DEČKA, A IDEŠ KOD JE*AČA! Lunina drugarica JELENA iznela CELU ISTINU - o Gastozu i Marku, ODREKLA JE SE!

Rijaliti

GADIŠ MI SE! LAŽEŠ DEČKA, A IDEŠ KOD JE*AČA! Lunina drugarica JELENA iznela CELU ISTINU - o Gastozu i Marku, ODREKLA JE SE!

Podeli vest

Ne želi da bude njen prijatelj više!

Bivša zadrugarka Jelena Krunić promenila je mišljenje o pobednici "Zadruge 2", Luni Đogani, te je na svom Instagram profilu iznela mišljenje da je Luna potpuno razočaranje.

SVE ISPLANIRAO?! Evo dokaza da je Marko znao TAČAN DATUM KADA ĆE RASKINUTI SA LUNOM - Đoganijeva DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Krunićeva je prvo podržavala Đoganijevu, bile su drugarice, a sada nije imala lepe reči za nju.

Foto: TV Pink printscreen

- Poslednji put se oglašavam o rijalitiju. Javno se obraćam gospođi Luni Đogani. Prvo se istuširaj posle tri dana zatvora. Čak se i Velika šefica, Milica Mitrović, oglasila povodom toga i objasnila da je imala mogućnost da se okupa, ali da to nije htela. Iskreno si mi se zgadila. Pričaš priče, lažeš mažeš, a vraćaš se kod "druga", j*bača Gastoza koji te je izdao po ko zna koji put. Koji bi ti muškarac preko toga prešao, pogotovo što ideš kod osobe koju tvoj dečko ne voli? Kome ti teraš kontru? Sve si slagala javno - započela je Jelena i dodala:

ŠOK SNIMAK - Luna se ZADOVOLJAVA! Zavukla ruke pod JORGAN, pa se DIRA! Kamere u ZATVORU sve SNIMILE, njena FACA... (VIDEO)

- Slušaš mamu i tatu da ti pričaju priče koji su zakazali kao roditelji. Anabela ostavlja dete od 15 godina da ga čuva čovek koji se leči od alkoholizma i narkomanije. I koji je pipkao Lunu, što joj je kao izetelo... Ko ti garantuje da neće Ninu da pipka? Ostavila si mu dvoje ženske dece... Baš me briga da li ćete me tužiti? Dokle više da mažete i lažete? Kakva bre fama? - besno je pričala Krunićka.

Foto: printscreen RTV Pink

- Luno, moj ti je savet da posle ovoga ne budeš javna ličnost! Pokazala si sve najgore o sebi... Ja bih ti kao bivši prijatelj preporučila da kad izađeš, da se pokupiš i odeš u tri lepe... Da prodaš stan za koji si još dužna i da te Srbija i Balkan ne vide minimum jedno dve godine - a šta je još poručila Jelena, pogledajte u klipu ispod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Akteri LUNA, MAJKA, TATA, MARKO Kome se ne svidja moje mišljenje, paljba!!!

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on May 3, 2020 at 3:02am PDT

 

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veronika Star

pre 3 godine

Ne volim Krunicku, ali za sve je u pravu. A da li ce Ljuljeti dopreti do mozga, koga nema.... pa naravno da nece. Toliko su je lozili da je zvezda da ce tesko biti da ne nastavi svoj put u propast!

Andrej

pre 3 godine

Auuuuuuu sta ova rugoba i prosti**tka ima da prica?

janoš

pre 3 godine

Nikada niste bile drugarice, već rijaliti cimeri. čak se ni tada aktivno niste družile. Jeco,opet kriziraš!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija